20 hetes terhesek hogy vagytok? Mennyit hiztatok? Már vettetek valamit a babának? A baba neme? Nevet már valasztottatok? Dolgoztok még?
szia, én 24+3 hkm vagyok, eddig nem híztam, sőt 5 kg-t fogytam. Nem vettünk semmit, mert nagyrészt örököl majd..:)
Kislány lesz, a neve is megvan már! :)
Nem dolgozom, gyeden vagyok a másfél éves kisfiammal.:)
Szia :) En 21+1 hetes vagyok. 2.5 kg-t hiztam. Kislanyt varok, Eliza lesz a neve. Egyre tobbet faj a derekam,tegnap hajnali 2kor ugyeletre mentunk mert vereztem (csak kicsit).
A baba jol van ficankol, mar 16.het ota rugdos :) 1. baba.
Vasarolni meg nem vasaroltunk neki csak 5db bodyt, a tobbit jovohonapban vesszuk meg.
Én ma vagyok 20 hetes,holnap megyek ultrahangra.név még nincs pontosan,de a legesélyesebbek a Richárd,Ferdinánd,Levente,Gellért,Dániel ebben a sorrendben
Fiúnak mondták eddig még,de még "átváltozhat" ezt tudjuk.
Vettünk már babakocsit,amihez van mózes és autós hordozó is.Vasárnap megyek babaruhákért,azt használtan találtam a neten.Kiságyat kapunk,anyukám abban volt baba,szóval nem mai darab,de a célnak megfelel.Pelenkázót nem veszünk,ágyra tehető pelenkázó lap lesz majd.
Nem dolgozok,mert a munkakörömet nem lehetett terhesen végezni,mást meg nem ajánlottak,így táppénzen vagyok.
Minden jót neked!
én is fogytam eddig. de már jött is vissza. volt olyan hogy mínusz 3nál tartottam most már csak -1-nél vagyok :)
én még csak egy szopipárnát rendeltem, de egyelőre azt még magamnak, mert már egyre kényelmetlenebb hason aludni :) szóval az még nem a babáé, majd ha megszületik :) a többi nagyobb dolgot a 25. hét után tervezem beszerezni apránként.
egyébként már van neve, kisfiú lesz, és természetesen még dolgozom, hiszen nem vagyok veszélyeztetett, majd max 1, másfél hónappal a szülés előtt megyek haza.
ja, és tök jól lennék ha ez az átközött vádligörcs nem volna, hajnalban arra riadtam fel hogy ordítani tudnék a fájdalomtól :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!