Anyukák, Apukák! Milyen tanulók voltatok iskolás éveitek alatt? Mi lett a szakmátok? Hány évet dolgoztatok benne a Baba születése előtt? Szerettétek, vagy megbántátok, hogy ezt a munkát választottátok? Mostani fejjel minek tanulnátok?
Én elég jó tanuló voltam, az átlagom ált. iskolában mindig 4,7 körül volt (matekból mindig 4-es voltam és rajzból is). Utána óvónői szakközépbe mentem (akkor még volt), mert gyerekkorom óta az volt a vágyam, hogy kicsikkel foglalkozzam. Érettségi után azonnal dolgozni kezdtem. Majd 3 év múlva megszületett a fiam. Utána még született 2 gyermeken.. Elvégeztem az óvónői főiskolát si, majd a tanítóképzőt is... Közben itthon voltam főállású anyuka, mert sajnos a pedagógusokat nem igazán keresik. Aztán dolgoztam egy irodában is, mikkor lejárt ez. Most már 4 gyerkőcöm van és lassan lejár a GYES és újra mennék dolgozni... kérdés még, hogy hol lesz hely 8az előző munkahelyem megszűnt).
Nem bánom máig, hogy pedagógus lettem, mert imádom a gyerekeket, nagyon szerettem velük foglalkozni, látni azt, hogy hogyan fejlődnek, ügyesednek, okosodnak az alatt az idő alatt, míg rám vannak bízva. A bérek szégyenteljesen alacsonyak, de ha csak ez lenne, nem bánnám. A mosolygó gyerekarcok kárpótolnának ezért. Csakhogy nem csak ez a gond...
Hogy ma mit tanulnék? Valószínűleg ugyanezt, esetleg pszichológusnak mennék, csak, hogy akkor is gyerekekkel foglalkozhassak.
szia
szakkozepben nem voltam jo tanulo, mert utaltam 3-3.5 os atlagom volt kb.
tovabbtanulasnal az elso felvenel 4.8 mert erdekelt.
Kozmetikusnak es sminkesnek tanultam.
Nem bantam meg es ujra ezt valsztanam.
2+4 evig dolgoztam a szakmamban (felvaltva a 3 szakma amit tanultam).A sminkeles az ami vegig megmaradt es az a kedvencem :)
Én mindig jó tanuló voltam, ha nem is kitűnő (a reál tárgyak nem mentek), de a fő tárgyakból megvolt az ötös. Diplomám szerint nyelvtanár lettem, gyakorlatilag azonban fordító, tolmács, nemzetközi kapcsolatok szakértő. 7 évet dolgoztam a gyerekek előtt, most fogok visszamenni. Szeretem a munkámat, várom nagyon, hogy visszamehessek.
34N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!