Milyen nevet választottatok a babátoknak?
Fuzsina Izabella.
Előbbi apa szerelme volt, utóbbi az enyém és mivel előbbi kellett elöl viselni a lányunknak így én nem engedtem az utóbbiból, pedig apának egyáltalán nem tetszett.
11 hós lesz elsején a kisasszony
Sebestyén. Apa választotta abból a listából, amit én írtam ki szép név gyanánt.
Eszter. Gyermekkori álmom volt, apát ezért lebeszéltem több névről is. Mikor én inogtam meg (mert gyakori lett az Eszter), akkor már ő nem engedett belőle, azt mondta, mostmár üljek a seggemen:)
Boglárka
a kövi baba majd Emese Csenge
vagy ha fiu akkor László Hunor
Panna
OFF: 3. válaszoló, a következő babának 2 neve lesz az elsőnek meg 1? Ebből nem lesz galiba később? :-O
fiam Patrik 27 hónapos.
most megint gyúrunk a babára és nevünk már van,vagyis a lány név biztos Luca Sára.kisfiamat igy hívták volna ha lány lett volna.
fiu nevekből ami esélyes az Áron és a Bendegúz.
arról meg hogy az egyik gyereknek 1 a másiknak 2 neve van,mi 5-en vagyunk testvérek.négyünknek 1 neve van,míg a húgomnak 2 Zsuzsanna Kornélia.mikor megszületett kicsit zavart a dolog h neki miért van 2 nekem miért 1(akkor voltam 13 éves),aztán lassan megszoktam.a többiekről nem tudok vélekedni.
5,5 hónapos, Márton a fiúnk. Szép, elegáns név, egy felnőtt férfinak, most pedig a kicsi babánknak olyan aranyos, Marci baba, Marcus.
Ha lányunk lett volna, akkor Violetta lett volna. Most már ez nem tetszik, inkább a Szofi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!