Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen nevet választottatok a...

Milyen nevet választottatok a babátoknak?

Figyelt kérdés
2011. nov. 25. 10:24
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
58%

Milán,18 hónapos

Ha lesz kistesó Maja vagy Márk lesz!

2011. nov. 28. 13:37
 32/41 xStefix ***** válasza:
94%

Mi nem akartunk se nagyon idegen, se nagyon új hangzású, se mostanság nagyon gyakori nevet. Mivel a vezetéknevünk elég kemény a sok k és r miatt, így a lányunk Johanna lett.

A kistesónak még keressük a nevét, mert főleg ha fiú lesz, nagy gondban leszünk. Apjának sajnos a számomra "snasszabb" nevek tetszenek, nekem a Nándor, Bertold és újabban a Ferdinánd. Ha lány, én már ezer éve Helénát akarnék, de apja ezt is megvétózta. Mondtam neki, ha így halad, nem jöhet be szülni. :)

2011. nov. 28. 13:53
 33/41 anonim ***** válasza:
52%

Anissza- 1 éves

Következő Lilla lesz, bár apa nem szeretné:)

Ha fiú....hát akkor fogalmam sincs:D

2011. nov. 28. 13:54
 34/41 anonim ***** válasza:
52%

Hanna

Nem is volt más név amin gondolkoztunk volna.

2011. nov. 28. 14:56
 35/41 A kérdező kommentje:

Szebbnél szebb neveket választottatok. A Heléna nekem nagyon tetszik pedig. :)

Még nem várok babát, de nálunk a családban mostanság sokan születtek, úgyhogy el vagyok velük. :)

Fiúból kedvencem a Milán. Ez sosem változik. Lány azért szokott, de a Rebeka mellett most már kitartok egy ideje. :) Köszönöm mindenkinek, minden jót Nektek!

2011. nov. 28. 17:25
 36/41 anonim ***** válasza:
53%

Lea Erzsébet: Lelle Málnát szerettem volna, a férjem Csenge Erzsébetet, de már mindketten örülünk, hogy ez lett a neve, Erzsébet anyósom és az ő összes női felmenője után.

Gyöngyös Nóra: Gyöngyvér Emíliát akartam, mert a Gyöngyvér régóta kedvenc nevem, Emília meg az egyik dédimamám volt, a férjem Nórát akart nagyon régóta, Ibsen műve is rásegítette erre.

Fiúnevünk a Nimród Attila volt, egyszerűen tetszett mindkettő és a nagyapámat Attilának hívták, de mivel lányaink születtek, nem került használatba. Talán majd az unokák... :D

2011. nov. 30. 18:06
 37/41 anonim ***** válasza:
69%
Safia Szidonia
2011. dec. 4. 14:23
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
Az én kislányom Ramira, de a Rebeka is tetszett mindkettőnknek, csak az az egy bajom volt vele, hogy egyik becézett formája sem tetszik. Mivel nekem is olyan nevem van, ami nem nagyon becézhető, így a lányomnak akartam, hogy lehessen. Így Rami, Mira, Ramóca, Ramcsi, Ramus.
2011. dec. 15. 12:32
 39/41 anonim ***** válasza:
58%
Dorina és Milán
2011. dec. 15. 13:17
 40/41 anonim ***** válasza:
53%
Flóra, 15hós
2011. dec. 15. 16:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!