Mikor vettétek észre hogy terhesek vagytok?
Nem csinálok semmi féle görbéket, meg hasonlókat, mert kiskoromtól nem rendszeres a mensim. Ezért együtt se időre vagyunk, de próbálkozunk:)
Most lassan 3 hónapja maradt ki. De semmi más jele nincs. Nem érzek magamon semmi változást.
Szerintetek csak teszttel lehet kimutatni ha baba van?
Ti hogyan és mikor vettétek észre, hogy sikerült a baba?
A negyedik hónapban azért már lenne más jele is.... :) Rendszertelen menzesszel nehezebb teherbe esni, és nem lehet a menzesz kimaradását egyértelmű jelnek tekinteni. Azért csinálj egy tesztet, hátha...
Én tuti elmennék dokihoz, hogy mit lehet ilyenkor tenni.
A mikor vetted észre kérdésre pedig: a férjem vette észre. Savanyú uborkát ettem mogyorós-mazsolás tejcsokival... :D Másnap csináltam egy tesztet. Ekkor a menzeszem még csak 2-3 napja késett, de azt hittem, hogy csak az esküvő miatti izgalom okozza.
Nekem rendszertelen volt a menstruációm, mint neked , elmentem a dokimhoz és kaptam gyógyszert, amitől beállt és lett peteérésem. A harmadik hónapban babás lettem! :)
Nekem is volt egyszer 58napos ciklusom, azt hittem, talán most, de negatívak lettek a tesztek,végül megjött.
Szerintem nem vagy babás!! Sajnos. El kellene menned orvoshoz, mert így nagyon nehezen fog összejönni a babátok! Rendszertelen menstruációnál nehéz elkapni azt a 12-18órát, amikor kiszabadul a pete, ha egyáltalán van peteérés! Egyébként nekem hányingerem volt a 6. héttől kezdve és a 8. hét volt a legrosszabb!! És majd meghaltam a savanyú káposztáért. Szóval, ha terhes lennél, akkor már 12hetes lennél, kellett volna legyen hányingered, aluszékonyságod, kívánósságod, mellérzékenységed, vagy valamelyiknek!!!
16hetes kismama
Mindenképpen menj el orvoshoz!!!
Ha nem vagy terhes, akkor azért, hogy kiderüljön miért késik a mensid, ha meg terhes vagy, akkor a vizsgálatok miatt. Így lemaradsz az egyik legfontosabb ultrahangszűrésről, illetve vérvételről, ahol a genetikai rendellenességeket vizsgálják a 12. héten. Majd a 16 hetes és 18 hetes vizsgálatok szintén nagyon fontosak.
Csinálj egy tesztet és irány az orvos!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!