Ti hogyan vettétek eszre hogy terhesek vagytok?
Úgy, hogy nem jött meg a vérzésem.
Csináltam tesztet, ami pozitív lett.
Aztán gondoltam vissza arra, mikor fájtak a melleim és érzékenyek voltak, hogy hoppá, ha jól belegondolok, eddig mindig mielőtt megjött volna a vérzésem, előtte 1-másfél héttel fájtak a melleim, ez most elmaradt és akkor jött elő, amikor már meg kellett volna jönnie.
De ez csak akkor tűnt fel.
Szóval az első az volt, hogy kimaradt a vérzésem.
Minden más csak később jött.
A klasszik tünetek: rosszullét, hányinger, émelygés csak a 7-8. hétről jelentkeznek (már akinél van tünet).
Szerintem ezt elég kevesen várják meg, hisz normál esetben addigra már majdnem a második vérzés is kimarad.
Késett, teszteltem, kész.
Én sejtettem mert kb. a fogantatás napján pozitív tesztről álmodtam, tehát 2 héttel az esedékes mensi előtt. És aztán elmaradt a mensim, de csak rá 10 nappal teszteltem ami pozitív lett, de előző nap is megálmodtam úgy szintén. Azért hittem az álmomban mert nagyon régóta nem sikerült és már nem is érdekelt az egész, és ilyet álmodtam ez gyanús volt, hisz nem gondoltam rá már nagyon rég. Na és utána ugrott be az még a pozitív teszt elvégzése előtt hogy miért jártam ki minden éjszaka pisilni meg miért ettem olyan sokat, miért voltam mindig éhes és nagy étvágyú. De ezek a tünetek a kimaradt mensi után jelentkeztek és én mégis csak rá 10 napra végeztem el a tesztet. Nekem szerencsét hozott a péntek 13. :) Akkor csináltam meg a tesztet. :)
14+6 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!