Miből vettétek észre hogy terhesek vagytok?
Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 10:26
1/7 anonim válasza:
Kihánytam a reggeli kávémat.5 napja késett.Még aznap vettem tesztet:)
2/7 anonim válasza:
Először is 4 napja késett a menstruációm. Azelőtt, ha késett is, de 3 napnál többet nem. Sőt, általában rövidebb ciklusaim voltak, mindig előbb jött meg.
A második jel az volt, hogy nekem mielőtt megjött volna, előtte fájtak a melleim egy-másfél héttel. Amikor pedig terhes lettem, akkor meg akkor fájtak, amikor már meg kellett volna, hogy jöjjön.
Én egyből csináltam tesztet, még a reggelt sem vártam meg, mert éreztem, hogy összejött a baba.:)
3/7 A kérdező kommentje:
Az utolsó menstruációm csak 1 napig tartott. A következőnek jövő héten kell megjönnie. Pár napja szúrkálódást érzek az alhasamban. Szerintetek van esély rá, hogy teherbeestem?
2012. máj. 21. 10:40
4/7 anonim válasza:
Ha az előző ciklusban estél teherbe, egy mostani teszt kimutatja, akármilyen napszakban. Ha a mostaniban estél teherbe, akkor a korábbi 1 napos mensi nem fontos. Akkor a mostani mensi késését kell várnod. TESZT?
5/7 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm, hogy írtál. 3 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló szedését. Utolsó menstruációm április 28-án volt, de mindössze 1 napig tartott. Kb. 1,5 hete csináltam tesztet, de az negatív lett sajnos.Jövő héten kellene megjönnie, de pár napja alhasi fájdalmaim vannak, meg tegnap volt egy kis barna folt a bugyimon, de ennyi.
2012. máj. 21. 10:52
6/7 anonim válasza:
Első babánál (nem terveztük): menstruáció késése, illetve mindennek olyan "más" íze volt, semmi sem esett olyan jól.
Második babára már számítottunk, ott is az elmaradt vérzés, és az irdatlan mell feszülés igazolta először, hogy teherbe estem.
7/7 Eszter858585 válasza:
Nekem eloszor az tunt fel, hogy a melkasomon kek vererek lathatok. Ez szoget utott a fejembe. Par napra ra csinaltam tesztet, halvany pozitiv lett. Ekkor meg 5 vagy 6 napom volt a nemvartig, ovulacio utani 11. napon voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!