Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni július végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat!
(Átvettem a stafétát, de remélem nem sokáig ☺ ) Gigi
"M" 2 szempontot nézek, ha holnap feljebb menne a hőm, tesztelek még honap. Vagy ha a holnapi nap folyamán nem jön meg és csütörtökön még mindig 36,6 akkor tesztelek.
"V"
Cukibaba hány naposak a ciklusaid? amugy tutod h. van olyan akinek nagyon sokáig nem mutatja a terhességet a teszt.
"V"
Sziasztok!
Tegnap voltam pont 4 hetes.
Du. elkezdtem barnázni :-(
Gyorsan elrohantam a dokimhoz. Írt fel 3x1 Utrogestant.
Meg nem vizsgált, mert még úgy se látna semmit.
Megy szabadságra, így csak 4 hét múlva tudok menni hozzá. Pont 8 hetesen.
Remélem minden rendben lesz addig.
Borzasztó hosszú 4 hét lesz. Ráadásul a munkahelyemen addig nem szeretném bejelenteni, míg nem láttam szívhangot.
Brigi
Lányok nekem ma van a NEM várt menzesz napom.Ès ma teszteltem is.annyira boldog vagyok,remèlem nem lesz semmi problèma.
Gratulálok mindenkinek aki rajtam kívül is pozit tesztelt.Brigi Neked meg kotartást,csak pozitívan ès akkor biztos minden rendben lesz. :)
Gratulálok Tünde, ezek szerint egyszerre teszteltünk pozitivat, szuper :-)
"V"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!