Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni július végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat!

(Átvettem a stafétát, de remélem nem sokáig ☺ ) Gigi

2016. jún. 30. 22:01
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/292 A kérdező kommentje:

úúú csajok ez azért elég izgi :) én nem érzem, hogy ez a hónap valamivel másabb lenne mint a többi. Semmit nem érzek hogy változott volna, eredetileg 21-re nem vártam, de mivel késobb volt az ovu így talán csak 24-ére. Hát nem tudom... Augusztus 1-én megyünk Hajdúszoboszlóra egy pár napra, és ha minden igaz lehet még ovu is lesz ott, persze ha csak nem késobb lesz megint, ami kedvezo lehet, mivel ha az ember "nyaral", pihen szerintem nagyobb az esély a babára :D

"M" te mikor készülsz tesztelni?

Brigi aztán ha lőlsz tesztet értesíts minket :) kiváncsi vagyok nagyon.

"V" még nem fordult meg a fejedben, hogy hamarabb tesztelj? Ha holnapután nem várod, akkor már esélyes lehet arra is hogy kimutassa ha van valami ☺ Jó hogy te ilyen türelmes tudsz maradni, én nem bírnám :D

Nekem az a gáz, hogy anno én csak megérzésbol teszteltem, és volt is egy halvány pozim, aminek nem tanúsítottam nagy figyelmet, mivel elso babásként és soha nem használtam még tesztet azt hittem a pozi csak akkor pozi ha rendesen látni :D :D és semmi tünetem nem volt...de tényleg semmi, se cici érzékenység, se folyás, semmi, úgyhogy még csak erre sem tudok most alapozni, illetve türelmetlen is vagyok :D

2016. júl. 16. 13:26
 172/292 anonim ***** válasza:
100%

Vettem egy Predictor Early nevű tesztet.

Azt írja akár a nemvárt előtt 6 nappal kimutatja a terhességet. Holnap reggel kipróbálom.

Vettem még egy Facelle-t is.

Mindkettőből rózsaszínt :-) ha már egyszer lányra gyúrunk :-P

2016. júl. 16. 13:40
 173/292 anonim ***** válasza:
100%

Gigi a múlt hónapban is ugyan igy ereztem magam a hőm is ugyan ilyesmi volt. Akkor teszteltem negatívat... Szóval csak akkor tesztelek ha valami gyanus lesz vagy ha késik, addig nem. Meg ide a nyaralásra semmi mast nem hoztam csak a hőmérőmet és a vitaminjaim. Igaz holnap mar indulunk haza.

M ne aggodja masszázs miatt. Nyugodtan masziroztasd meg magadat, kell a kikapcsolódás. Én a szaunazast nem mertem tegnap elottig bevállalni de akkor a hőm is leesett és volt 1 kis enyhe vérzésem, pont mint a mult hónapban. Igy már elmertem menni a gőzkabinba és a szaunába is.

"V"

2016. júl. 16. 14:28
 174/292 Pimaszulsuttogó ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, az én babóm is Hajdúszoboszlón fogant:) szurkolok:)
2016. júl. 16. 15:34
 175/292 anonim ***** válasza:
100%
Na csajok voltam masszázson és nagyon jó volt. 😊😊Én szerintem jövőhét hétvégén tesztelek,ott körül kell nem megjönnie. M.
2016. júl. 16. 17:33
 176/292 anonim ***** válasza:
100%

Na vissza tértem a nyaralásból. :)

Egyenlőre még nem jött meg. (ma kellene, h megjöjjön) kb 1órája volt valami nem is barna, nem is véres, nem is fehér folyásom. Nem tudom hova tenni a színét bocsi :)

Kb 2 napja olyan hányingerem van este, h úgy érzem bármelyik pillanatban kidobom a taccsot. Ezt sem tudom, hogy hova tegyem, mert tegnap voltunk a tengeren hajókázni és annak tudom be az egészet. ( amúgy nem ettem semmi olyan kaját amitől rosszul lehetnék) plusz esti rosszul létről soha nem hallodtam csak reggeliről.

Na mind1 hétfőig várok aztán tesztelek megint.

Be kell vallanom kb, h 6nappal ezelött teszteltem, mert nem tudtam, h hogyan merjek a nyaraláshoz viszonyulni.. Sajnos az negatív volt. A menstruáciom nagyon nagyon ritkán szokott késni akkor is 1-2napot.

Meglátjuk, hogy mit fog hozni a holnap. :)

Timi

2016. júl. 16. 20:32
 177/292 Pimaszulsuttogó ***** válasza:
Timi én este vagyok a legrosszabbul, úgyhogy simán lehet. Írd meg nekünk, szurkolunk!
2016. júl. 16. 23:43
 178/292 anonim ***** válasza:
100%

Lányok!

Most csináltam meg a Predictor tesztet.

Az van ráírva, hogy hamar kimutatja a terhességet.

20-21 körül nem várom.

Halványan, de egyértelműen pozitív.

Közbe sok rosszat olvastam erről a tesztről, hogy akkor is pozitív mikor nincs is baba.

Szóval most még nem merem beleélni magam.

A 25-ös érzékenységű Facelle holnap vajon kimutatná már?

2016. júl. 17. 05:34
 179/292 anonim ***** válasza:
100%
Brigi voltam.
2016. júl. 17. 05:34
 180/292 Tünde25 ***** válasza:
100%

[link]

Nem tudom mennyire lehet látni a kèpen(Èn elèggè látom) a második xsíkot halványan!Èn se bírtam ki tesztelès nèlkül,remèlem mostmár csak erősődni fog. :) De azèrt annyira nem èlem bele magam mèg van 3 nap.

2016. júl. 17. 06:13
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!