Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni július végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat!
(Átvettem a stafétát, de remélem nem sokáig ☺ ) Gigi
Sziasztok lànyok! Betti vagyok az elozo csopiban csatlakoztam, nem tudom, hogy emlekeztek-e. Kicsit eltuntem ebben a honapban, de azert olvastalak titeket. Mult honapban, ugye vegul megjott 36 napra, ebben a honapban, ma vagyok a 36. Napon, gorcs sehol, teszt delutan negativ. Szerintetek elkene menni az orvoshoz, hogy igy eltolodott, vagy ez csak azett van, mert nagyon szeretnem a babat?? Mert azota tolodott 29 naprol el. Azt olvastam, h 36 napos ciklusnal mar nem igazan van peteeres? Errol tudtok valamit?
Elore is koszonom a valaszokat.
Gratula a poziknak, es drukkolok mindenkinek :) <3
Szia Betti,
A nagykönyv azt írja hogy 35 nap feletti ciklusnál nincs peteérés, mégis tudok olyanról, akinek 37-38 napos ciklus mellett baba lett. Nem könyv szerint működünk, de én megkeresnék egy orvost mert gyógyszer és stressz id elnyújthatja a ciklus. Sokan esküsznek a baratcserje teára, hogy segít ebben, bár én nem tudom biztosra mert még nem próbáltam.
Betti!
Nekem 2 hónapja 35 napra jött meg, utána pedig 39-re.
El is mentem dokihoz. Ő azt mondta ez még belefér.
Ma meg már pozitívat is teszteltem.
Drukkolok Neked is!
Brigi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!