Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni július végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat!
(Átvettem a stafétát, de remélem nem sokáig ☺ ) Gigi
Továbbra ia maradok és figyellek titeket :)
Ma vagyok 5+4 hetes.
Levendulla :)
Sziasztok! Új tag lennék.. :) én júli 16.ra nem várom. Nem merem beleélni magam, mert félek a csalódástól. :/
Timi
En julius 11-re nem varom. Annyira nem izgulok, mert ez ilyen felemas honap (hol vedekeztunk, hol nem... eljen a hatarozottsag!), de azert orulnenk, ha sikerulne.
Hajra mindenkinek!
Levendulla! Gratulalok!
SAI
Sziasztok!
Rólam gyorsban annyit, hogy április óta követlek benneteket, és mi majd ősztől szeretnénk konkrétan "ráállni" a tesóprojektre, de most úgy vagyunk vele, hogy ha akar, akkor jöjjön hamarabb, (tehát megszakításos "védekezés"), aztán majd meglátjuk mi lesz. :)
15 körül várom/nem várom :)
E.
Juli 10re nem varom.
Uj vagyok , petefeszek cisztas.
sziasztok.
Lilla.:)
2014 oktobereben en inditottam a forum folytatasat, nekem akkor lett pozitiv a teszt, most volt egy eves a babam :)
Frissen mutott endometriozissal, 6 cm es miomaval, mindket petefeszken cisztaval a 2. honapban sikerult, ugyhogy mindig van remeny !! Sok sikert mindenkinek !
Sziasztok!
Mi most kezdtünk próbálkozni. Ez az első hónap. Július végére nem várom.
Sziasztok, juli 18ra (nem)várom, nekünk ez a 4. probálkozós hónapunk. Az előző csoportban már csatlakoztam. Előtte csak csendes megfigyelő voltam :-)
"V"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!