Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni július végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat!
(Átvettem a stafétát, de remélem nem sokáig ☺ ) Gigi
Sziasztok!
Andi vagyok, régebbi kerdeskiiro. És most "utankoveto". 😉
Pont ma vagyok 16 hetes terhes, két hete a doki kisfiút tippelt,aminek nagyon orultem, mert fiam van már, és tök fura lett volna most egy kis csaj. 😉
Ez a terhesség igazából nem komplikaciomentes, volt már kettős látás, rövidül a méhnyak, doki szerint a múltkori szulesbol okulva ezt vszinu hamarabb indítja, próbálok nem rastresszelni, de ilyen 20 órás vajudast emlegetett.
Mindenkinek problémamentes terhességet kívánok, maradok, olvaslak titeket!
Ti szedtek terhes vitamint? :)
Timi
Sziasztok!
Újra itt....:(!
Nekem végül 15-én megjött a mensim sajnos!Tegnap volt egy kis minimális vérzésem,de csak a wc papír lett 1x olyan..ovu teszt full pozi lett úgyhogy este beleadtunk mindent :)!Már fájnak is a melleim ami az ovut jelzi nálam ilyenkor.Mensimet 14-15 körül nem várom,de tuti úgyse sikerül majd ebben a hónapban sem...Kedden kell mennem az endokrinológushoz és majd akkor kiderül,hogy konkrétan mi is a bajom és megkezdjük a kezelést!
Szurkolok mindenkinek!
Nicol
Nicol!Ne legyél ennyire pesszimista!Drukkolok!
Nekem most jött meg,így lezàrhatom a hónapot. Reményekedem,hogy most sikerül végre...Nem szabad feladni...
K (eddigi kérdező)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!