Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni július végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat!
(Átvettem a stafétát, de remélem nem sokáig ☺ ) Gigi
Megalakítottam facebookon egy csoportot, ahova bátran jelentkezhet bárki aki próbálkozik,tervezik a próbálkozos időszakot vagy sikeres volt. A csoport hónaptól független és egyenrangúság van. Nincs vita hogy ki, mit írt, mikor, hova.... Egyszerűen csak várjuk hogy ne jöjjön meg :D Aki szeretne jelentkezzen be, persze(mielőtt ebből vita adódna) nem kötelező. Sziasztok! Gigi
Nagyon sajnálom, h így alakult, rettenetesen mérges vagyok és szomorú. nekem sajnos nincs "fészbúkom", mert kb 4éve letöröltem magam onnan.:(
:(
Nem teljesen értem, mi a baj ezzel a kérdéssel. Pl. én nem is tudom melyik régiről van szó. Örültem ennek, hogy együtt izgulhatunk. Főleg úgy, hogy a magánéletben nem reklámozhatom mert félek a munkahelyem reakciójától. :( Ezért nem csatlakozom a facebook-on sem. :(
Bari
A facebook csoport rejtett üzemmódba lett helyezve, így ha valakit érdekel és szeretne csatlakozni írjon privátot nekem a facebook nevével és berakom a rejtett csoportba. Ennek előnye,hogy a csoport láthatatlan, nem is lehet rákeresni. Csak a tagok tudnak rákeresni, csak ők látják a csoport tagokat és a hozzászólásokat, így rejtve marad a kiváncsi ismerősök elől is a tény hogy egy ilyen csoport tagja lett :)
Egy szónak is száz a vége, aki szeretne a rejtett csoportba csatlakozni, írjon nekem privátot és berakom őt :) szép napot nektek
Gigi!
Sajnálom hogy enyire a szívedre vetted "A" hozzászólását, teljesen megértem, nekem is ugyan olyan rosszul esett volna. Tényleg nem valók ide az ilyeb megnyilvánulások.
Viszont ettől függetlenül szerintem ezt a hónapot már folytatnod kellene mert sokan már számítanak rád :) Nem lenne szép dolog a többiekkel szemben ha most csak úgy lélépnél. Persze azt is megértem ha végleges a döntésed. Tényleg elromlott most egy kicsit az a jó csoport hangulat :(
Minden jót! Levendulla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!