Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni július végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat!
(Átvettem a stafétát, de remélem nem sokáig ☺ ) Gigi
Jön megfele, de átrágtuk megint (kb ezredjére :) ) a férjemmel a dolgot, és nem várunk őszig, többet nem védekezünk sehogy sem :)
Úgyhogy új hónap kezdődik nekem és remélem hamar sikeres lesz :)
E.
M! Bár nem értek hozzá, de emlékeim szerint kisbabához nem 7 mm körül kell lennie?
E.
Lányok, mindjárt elájulok... hiába úgy látom, hogy meg akar jönni, a kisördög nem hagyott, csináltam egy tesztet és extrahalványan, de 2 csíkos... :O :O
Ezt most nem tudom mire vélni, lehet csak száradási, (még élőben nem láttam száradásit, ha nega volt a tesztem, azon nem volt semmi) meg csak nem reggeli elsőből csináltam, meg még nem is késik, meg nem is 10-es, hanem 25-ös teszt, meg tényleg nagyon halvány... huhhh
Leteszem a fiam aludni és ha sikerül lefotózni (ha egyáltalán látszik fényképen, felteszem!
Tényleg remegek a döbbenettől... :O
E.
E!:D
Jaaaaaahj de jó! :D :D gratula! :D
Várjuk a képet.;)
Timi
Mit mondtam? :D még a végén igazam is lesz :) halkan gratulálok ha tenyleg az,de még lőljél holnap reggel egyet a tutiért :) aki jönni akar az jönni fog :)
Jobban átrágom a válaszokat majd gépről mert telóròl elég nehéz :)
Nekem végre ma a déli ovuteszt pozi lett,estére remélem jó erős lesz :D pedig már kezdtem aggódni mert már a 17 napon vagyok,ugyhogy most odébb csúszott kicsit :)
Na sikerült feltölteni, de mostmár egyre inkább azt mondom, hogy ez bizony a mumus száradási (már ha egyáltalán látjátok :)
E.
E!
Szerintem ez tnyleg száradási csík:(
De viszont ameddig nem jön meg addig van remény ;)
Timi
Igen, én is úgy gondolom most már, hogy az...
Nem baj, jó volt egy rövid ideig örülni neki, meg is lepne rendesen, ha pozi lenne, tényleg nem vagyok miatta elkenődve...
Majd a köv. hónaptól... :)
Drukk mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!