Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni július végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat!
(Átvettem a stafétát, de remélem nem sokáig ☺ ) Gigi
Kedves uj kerdezo! Ahogy latom tenyleg ERTELMETLEN volt atvenni a stafetat az eddigi kerdezotol,ugyanis negyed annyira nem reagalsz a dolgokra mint ahogy O tette! Amint ideje engedte,nev szerint valaszolgatott mindenkinek! Es szerintem az is szomoru,hogy a megkerdezese nelkul,meg mielott reagalhatott volna,azonnal letre hoztad az uj csoportot! Le lehet pontozni,de en az o csoportja alatt lettem kismama es meg vagyunk igy egy paran,ezert nekem ez a ramenos stilus nem jon be,amivel kifurtad! Ugy csinalsz itt csoportot ahogy akarsz,de igy "atvenni" azt amit o kezdett el es szepen csinalt,nem volt szep!!!!!
A
Csillus, hogy vagy? Mikor tesztelsz?
Tunde, sajnalom es aterzem, de sikerulni fog! Hajra neked is :-)
K! Vagyok az eddigi kérdező! Én nem bánom, hogy átvették tőlem, talán azért se, mert akkor nem nézegetem napjában többször és kicsit el tudok szakadni ( mondjuk ez nem igaz) a témától! :) Az igaz, hogy én még a nyaraláson is mikor időm volt itt lógtam, de ez én vagyok. Mindenki más és máshogy csinálja a dolgait, amit el kell fogadni és tiszteletben kell tartani! Az viszont örvendetes, hogy maradt a csoport és remélem sokáig marad is!
Nati, én kértem és köszönöm is történetedet! Az én lányom április 1-jén született! :)
Látom SAI összeszedted, hogy ki mikorra nem várja. Én elvileg júli 28-ra nem várom. A férjemnek 25-én lesz a születésnapja, a legszebb ajándék egy baba lenne! :) Elég kusza volt az elmúlt hetem, de remélem többet tudok veletek lenni! :) Amúgy én is jövő hónapban kezdem az ovu tesztet és a dokit is, ha most se jön össze. Valaki kérdezte a vitamint. Én E vitamint és folsavat szedek. A Trimesztert nekem is sokan ajánlották, de ha megnézitek, ugyanazt tartalmazza, mint a többi terhes vitamin és elvileg az a pletyka járja, hogy a negatív kommenteket egyből törlik, csak a csoda baby-k vannak fenn! Hogy ebből mi igaz és mi nem nem tudom, de tudjátok, mindig a legújabb a menő! :) Drukkolok mindenkinek!
Egyetertek a Trimeszterrel kapcsolatban, bar azt szedem, de pont azert, mert ugyanolyan, mint a tobbi (nagyjabol :-) ). Nekem anno az E-vitamin nagyon sokat segitett, szeretnek majd azt is szedni kulon. Nem hiszem, hogy ez a honap nekunk sikeres lesz, tul sokat nem tettunk erte :-)
K! Tovabbra is megy a drukk! Geprol majd aktualizalom a sorrendet!
SAI
SAI-val kell egyetértsek, nem kellene szétszakítani, feszültséget kelteni ebben a csoportban... :(
Az új kérdező megkérdezte emlékeim szerint, hogy írjon e ki kérdést, de igazából szerintem mindegy is, hogy ki a kérdező, ugyanúgy szívesen olvasom most már "K" válaszait, mint amíg kérdező volt, és igaz ez fordítva, Gigire is.
Peace :) <3
E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!