Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni július végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat!
(Átvettem a stafétát, de remélem nem sokáig ☺ ) Gigi
Én jol vagyok, ma már szeretnék bejelentkezni a nőgyógyászatra :-) A tünetek nem bővültek, fáradtság, gyenge lábak, sürü vizelési inger. Ennyi.
M lehet később volt tényleg peteérésed, majd kiderül.
A többiek tényleg nagyon eltüntek...
"V"
Sziasztok Lànyok!
Én ma vagyok a 45. ciklus napomon, tegnapi teszt du negativ,penteken voltam laboron, holnap lesz meg az eredmenye, nem a nogyogyasz altal, hanem haziorvos altal, de remelem ebbol is kiderul, hogy miert csuszott ennyire el a 29 napos ciklusom :(
Nalam egyenlore ennyi, szoritsatok, hogy nagy gond ne legyen az eredmenyekkel. :)
Betti
Sajnálom M. Fell a fejjel, lehet kövi hónap jobb lesz.
Mi ma voltunk labor vizsgálaton és minden eredmény jó lett. A fáradság és az émelygés is kezd enyhülni. Most megint megnyugodtam egy kicsit. Várom már a következő ultrahangot.
Levendulla
En is figyelek nagyon :-)
Gorbekhez nem ertek sajnos, de a ketcsikos teszteket nagyon varom :-)
Nekem most van ovum, szoval en mar/meg csak itt tartok, igy az augusztusi csoport egyik helyere palyazom :-)
Gigi, K! Hogy vagytok?
M! Sajnalom! :-(
SAI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!