Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni július végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat!
(Átvettem a stafétát, de remélem nem sokáig ☺ ) Gigi
Levendulla örülök,hogy minden rendben veletek és köszi. 😊 Majd hátha az augusztusi hónap lesz a nyerő. 😊😊
SAI megy a drukk! M.
SAI!
Nem volt, legalabbis az mult 4 evben nem, azota van felirva rendesen. 29-32 kozott mozogott atlagosan. 2 honapja lett 34, elozo honapban lett 36, most meg ma van a 45. Nap ha jol szamolom. Nem tudom, hogy a haziorvos altal kert labor kimutat e barmit, ami osszefuggesben lehet ezzel. Terhesseget is nez, bar mar biztos kimutatta volna a gyogyszertari is, minden esetben delutan csinaltam, de ennyi napnal mar annak is pozinak kene lennie. Csak komoly baj ne legyen, a tobbin tul leszunk. :)
Betti
Végre lassan megvannak a többiek is.
M sajjnálom, megz a drukk legközelebbre, SAI neked is drukkolok és a többieknek is.
Én bejelentkeztem a nőgyógyászhoz, péntek reggel kaptam időpontot :-) Ma vagyok a 39. ciklus napomon, vettem Femibiont, eddig folsvat és mutlivitamint szedtem, de most felváltom a kismamama vitaminra :-)
K feléd mi van?
"V"
Sziasztok lányok, szia SAI :) nekem vasarnap megjött,de most annyira nem is banom mert megyunk strandolni a jövő héten,meg tetkot is rakattam pénteken,de bizom benne hogy az augusztus mar meglep minket egy pozi teszttel :)
"M" sajnálom,de fel a fejjel az augusztus lesz a mi hónapunk :)
Úgy örülök a pozi teszteknek,azert lett belőle bőven :)
Nekem eddig soha nem volt ovus görcsölesem soha,de mióta figyelem,azóta érzem rendesen :D érdekes,hogy az ember ezeket csak akkor veszi észre,ha már figyeli a teste minden mozzanatát :)
Sziasztok,
Ma hoztam el a laborbol az erdemenyt, baba sajnos nincs a dologban, a tobbit megnezi holnap delutan a haziorvos, van 9 + 1 - majd holnap kiderul, szoritsatok nekem :)
Betti
Jajj az le is maradt, hogy ma reggelre 46 napra megjott vegul
Betti
Sajnálom Betti, de szoritok, hogy legközelebb sikerüljön
"V"
Sziasztok. Rég nem írtam. A pozi teszteseknek gratulálok, akinek megjött kitartás. Én ma vagyok a 14 dpo-n (elvileg) ilyen most a görbém:
biztatónak tűnik, bár szerintem nem jó helyre húzta az ovut, igy gondoltam veszek ma egy tesztet, hátha.
Dirty
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!