Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok ha most teherbe esnétek...

Csajok ha most teherbe esnétek megtartanátok a babát? Válaszotokat indokoljátok meg.

Figyelt kérdés
kort is :)

2016. jún. 23. 21:59
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
72%
Ha voltam olyan ügyes,hogy felcsináltattam magam,vállalom a felelőséget..Egyébként imádom a kicsiket,szóval 16éves létemre se vetetném el vagy hasonló:) nemtudnék akkora bűntudattal élni..
2016. jún. 23. 23:40
 22/44 anonim ***** válasza:
71%
#21 16 évesen még ezt gondolod,mert fogalmad sincs arról,hogy milyen szülőnek vagy egyáltalán felnőtt embernek lenni,se saját kereseted se semmi.Cukik a gyerekek,de nagyon kemény feladat jó embert nevelni belőlük,rengeteg türelem kell hozzá,sok lemondással járnak,nem csinálhatsz azt,amit akarsz,főleg az első néhány évben nem...ha 5 percig nem figyelsz,már meg is történhet a baj...most még nem látod át,de sokkal felelőtlenebb dolog lenne 16 évesen elvállalni egy gyereket,mint elvetetni.Ez azoknak a 18 éves válaszolóknak is szól,akik azt írták,hogy megtartanák..szép dolog,de higgyétek el,szülőnek lenni nem piskóta :D
2016. jún. 23. 23:48
 23/44 anonim válasza:
46%

Nem tartanám meg, mert:

- nem szeretem a gyerekeket

- már 5 éves koromtól tudom, hogy soha nem is akarok

- a párom is gyerekellenes

- nem fogom tönkretenni az alakomat

- elég rossz családi háttérrel rendelkezem (alkoholista apa, rossz anyagi helyzet), szeretném végre kicsit élvezni az életet, bepótolni ami kimaradt gyerekként, nyugalomban élni

- túl nagy ára van (idő, pénz, lelkierő, lemondások)

- nincsenek meg a gyerekvállaláshoz szükséges dolgok (lakás, pénz, viszonylag normális szülők, vagyis mi a párommal)

- így is túl van népesedve a Föld

- nem vagyok hajlandó feláldozni az életem

"Olvasva a kommentelők nagy részét... Azért elég durva. Komolyan képesek lennétek kioltani egy ártatlan gyermek életét? Képesek lennétek megölni egy embert?!"

Igen, de nem gyermek, hanem embrió. Nálam ez nem ér fel egy teljesértékű emberrel. Tudom, nézzem meg a Néma sikolyt. Már megnéztem, még mindig abortusz párti vagyok.

21/L

2016. jún. 24. 00:11
 24/44 RoseTyler válasza:
73%
Naná, hogy megtartanám! 32 vagyok, van már egy gyerekem, szeretnék is még egyet. Igaz később, de pár év ide, vagy oda, tök mindegy. Kb. 16 éves korom óta én is úgy gondoltam, hogy nem vetetnék el gyereket. Egyszerűen azért, mert nem akarok a saját testemmel kib..ni, hiszen nem tesz túl jót egy művi vetélés. A gyerek meg nem átok, hanem egy szerethető kicsi ember, akármennyire is nehéz vele olykor. Nekem mindenesetre megéri a fáradságot.
2016. jún. 24. 00:16
 25/44 anonim ***** válasza:
27%

Nem tartanám meg mert nem szeretem őket.

26L

2016. jún. 24. 00:24
 26/44 anonim ***** válasza:
70%
#22es.Persze,hogy nem egyszerű a gyereknevelés egy 16évesnek,sőt még egy 30nak se..viszont egy gyerek elvetetése semmivel sem ér fel,képtelen lennék..Gondolom,lenne apja,anyu is sokat segitene..lenne kire számitanom,de egyelőre a tanulásra koncentrálok..Egyébként az volt a kérdés,hogy megtartanánk-e egy picit,nem kell belemenni a gyereknevelésbe,stb.:) #25ös voltam
2016. jún. 24. 00:36
 27/44 anonim ***** válasza:
78%
#21es*
2016. jún. 24. 00:39
 28/44 anonim ***** válasza:
100%

Én nemrég estem teherbe, szóval joggal válaszolok.

Megtartjuk a babát, mert:

életem szerelmétől fogant.

Tervezett gyermek.

Van állásunk, van lakásunk.

30 ill. 32 évesek vagyunk, felkészültünk rá mindketten.

Házasságban élünk, nem futó kapcsolatban.

32/n

2016. jún. 24. 08:12
 29/44 anonim ***** válasza:
100%

Tutira le leszek pontozva, de igen, megtartanám. Abortuszellenes vagyok, nem akarok senkit sem megbántani, de ez számomra a gyilkossággal egyenlő. Attól, hogy méhen belül van, ugyanúgy egy kis élet, megérdemel egy esélyt az életre. Nem kérdés, hogy megtartanám. :)

17/L

2016. jún. 24. 08:29
 30/44 anonim ***** válasza:
83%

igen, mert tervezzük a közös babát :)

38 éves vagyok

2016. jún. 24. 08:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!