Csajok ha most teherbe esnétek megtartanátok a babát? Válaszotokat indokoljátok meg.
Nem tartanám meg, mert:
- nem szeretem a gyerekeket
- már 5 éves koromtól tudom, hogy soha nem is akarok
- a párom is gyerekellenes
- nem fogom tönkretenni az alakomat
- elég rossz családi háttérrel rendelkezem (alkoholista apa, rossz anyagi helyzet), szeretném végre kicsit élvezni az életet, bepótolni ami kimaradt gyerekként, nyugalomban élni
- túl nagy ára van (idő, pénz, lelkierő, lemondások)
- nincsenek meg a gyerekvállaláshoz szükséges dolgok (lakás, pénz, viszonylag normális szülők, vagyis mi a párommal)
- így is túl van népesedve a Föld
- nem vagyok hajlandó feláldozni az életem
"Olvasva a kommentelők nagy részét... Azért elég durva. Komolyan képesek lennétek kioltani egy ártatlan gyermek életét? Képesek lennétek megölni egy embert?!"
Igen, de nem gyermek, hanem embrió. Nálam ez nem ér fel egy teljesértékű emberrel. Tudom, nézzem meg a Néma sikolyt. Már megnéztem, még mindig abortusz párti vagyok.
21/L
Nem tartanám meg mert nem szeretem őket.
26L
Én nemrég estem teherbe, szóval joggal válaszolok.
Megtartjuk a babát, mert:
életem szerelmétől fogant.
Tervezett gyermek.
Van állásunk, van lakásunk.
30 ill. 32 évesek vagyunk, felkészültünk rá mindketten.
Házasságban élünk, nem futó kapcsolatban.
32/n
Tutira le leszek pontozva, de igen, megtartanám. Abortuszellenes vagyok, nem akarok senkit sem megbántani, de ez számomra a gyilkossággal egyenlő. Attól, hogy méhen belül van, ugyanúgy egy kis élet, megérdemel egy esélyt az életre. Nem kérdés, hogy megtartanám. :)
17/L
igen, mert tervezzük a közös babát :)
38 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!