Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-16-17 éves lányok, ha véletlenül teherbe esnétek a szerelmetektől akkor megtartanátok?
még akor sem tartanám meg
mot szóljatok le de nekem sokkal fontosabb az iskola mint hogy egy babát dédelgessek
meg ha felnő
se szakmám se iskolám normálisan
Már nem vagyok, de én is voltam annyi idős. És nem tartottam volna meg. Ok, most jöhetnek a "szentek" hogy hogyan bíráskodhatok egy emberélet felett stb. De ha megtartottam volna, két életet, vagy hármat vágok tönkre: a pasiét, a kicsiét és a sajátomat. De szerencsére én soha nem voltam ilyen helyzetben.
Holdtündér
én ismerek olyan csajt aki 16 éves és augusztusba szül :) tök normális és rendes meg minden :) és támogatják... én nem tudom mit tennék...nem szeretnék gyereket = védekezünk és nincs olyan hogy véletlenül teherbe essek és nincs gond ilyen kérdésről :)
15/L
Régen még amikor fiatal voltam a gimibe még olyan csajok is voltak hogy behozták a gyereket tolókocsiba körbemutogatni -az azért poén :D Úgyhogy megtartották és semmi bajuk nem lett.
Cili bácsi
De egy évet vagy esetleg kettőt mindenki tud halasztani...
Akik sokat buknak meg és még késtek is azok sincsenek lemaradva semmiről. Mert szorgalommal be lehet pótolni mindent. És az első 2 év a fontos nagyon, utánna meg 3-tól úgyius ovi, meg a szüleim is segítenek.
:AS:DASD: jajj :D nem tolókocsiba :D hanem babakocsiba , bocsáássatok meg ezt a tévedésem :D
Cili bácsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!