Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 15-16-17 éves lányok, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-16-17 éves lányok, ha véletlenül teherbe esnétek a szerelmetektől akkor megtartanátok?

Figyelt kérdés
Ha biztosan tudnátok azt, hogy a fiú soha nem hagy el és támogatni fog és ő kérné, hogy tartsátok meg a kicsit.
2010. jún. 3. 18:29
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Nézd az MTV-n a Tinimamikat, vagy a Várandós Tiniket!

Akkor megtudod, hogy milyen 16-17 évesen gyereket szülni, hogy mennyi problémájuk van az iskolával és a gyerekkel együtt. Érdemese megfontolni a dolgot. Védekezés és nem lenne ilyen probléma...

2010. jún. 3. 22:08
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
Biztos, megtartanám, pedig még csak 15 vagyok...És nem azért, mert embert ölnék, meg stb. hanem mert imádom a gyerekeket (nem kell félre érteni) és baromira nem érdekel a karrier meg a többi, a család a legfontosabb.
2010. jún. 4. 16:24
 23/27 anonim válasza:
49%
Én Bevállalnám ha véletlen teherbe esnék, de mivel 2 éve fogit szedek igy kevés esély van rá.minden nö álma egy gyerek!
2010. jún. 4. 17:06
 24/27 anonim ***** válasza:
szerintem számít, h milyen a családi háttér. van ahol nincs lehetőség arra, hogy megtartsák. és van ahol nem akarják. ezért kell fogamzásgátlást alkalmazni. gyógyszer szedek, ha teherbe esnék rendszeres szedés mellett, akkor biztos, hogy megtartanám...
2010. jún. 4. 20:24
 25/27 anonim ***** válasza:

Basszus, nagyon durva, hogy hogy gondolkodnak az emberek. Érdekes...nem értem miért akar mindenki 25 felett szülni, bár az ő dolguk.

Én 15-16 évesen nem tartottam volna meg valószínűleg, de 17 évesen már nagyon elgondolkodtam volna rajta, és szerintem a szülés mellett döntöttem volna. Bár tudom, hogy engem a szüleim maximálisan támogattak volna...úgy azért könnyebb.

Viszont 15-16 évesen tudtam rendesen védekezni. Nagyon-nagyon-nagyon ritka eset az, hogy valaki rendesen védekezik, és még úgy is teherbe esik (pl. ha kiszakad a gumi, még ott a 72 órás). Szóval aki nem akar gyereket, az védekezzen normálisan.

2010. jún. 4. 23:36
 26/27 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom aki már él szexuális életet igenis felelősséggel tartozik a tettei következményeiért. 20 éves vagyok és soha nem tudnám elvetetni, de nem csak most hamarabb sem tettem volna, bár úgy gondolom hogy 18 év alatt elkezdeni nagyon nagy hülyeség, nem bánom egyátalán , hogy 19éves koromig vártam vele, igaz, hogy nagy felelősség egy gyerek és ha az ember tanul nagyon nehéz lehet, de hogy is szokták mondani " edd meg amit főztél", vagyis biztos hogy megszülném, és szerinem támogatnának is benne, még ha nagyon nagy meló árán tudnám elvégezni a sulit majd munkát keresni akkor sem vetetném el!
2010. jún. 25. 18:30
 27/27 anonim ***** válasza:
81%

Szomorúan olvastam, hogy szinte mindenki az elvetetést választaná!

Én képtelen lennék megölni egy csöppnyi életet!

Gyerekes felfogás, a "tönkreteszed a gyerek és a saját életedet is" meg "Gyerek mellett lehetetlen tanulni, dolgozni stb".

Baba mellett is simán letehető az érettségi, nehéz, de szorgalommal letehető! Baba mellett kilehet tanulni 1 szakmát!! Nehéz, de a gyerek nevelésénél nem nehezebb! Aztán a baba megy bölcsibe oviba amibe kell és lehet dolgozni!

A szomszédom iszonyatosan sokat taníthatna nektek. Ikreket szült, és úgy vélték nem lessz elég a pénzük, ameddig tudott eljárt dolgozni, aztán megszülte a babákat és nekikezdett levelezőn új szakmát tanulni, és igen megszerezte a szakmát! A picik már oviba járnak, és rendesen tud dolgozni, rögtön megy a gyerekekért és aztán velük van délután. És most akar egy újabb szakmát szerezni! És még azt hitték kenyérre se lessz pénzük!

Elhatározás kérdése mit hozol ki a saját életedből!

Ha én most teherbe esnék megtartanám! Azaz júniusba megszületne, Pont 11.-et befejezném, az utolsó évet magántanulóként lennék, és baráti segítséggel és hogy a bátyám is most szeretné letenni az érettségit biztos vagyok benne hogy sikerülne! Utána talán kihagynék 1 évet, aztán a baba menne bölcsibe én pedig tanulnék tovább! Ha pedig meglenne a támasz azaz a család és a barátom, akkor én lennék a világ legboldogabb embere!

2010. szept. 2. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!