Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-16-17 éves lányok, ha véletlenül teherbe esnétek a szerelmetektől akkor megtartanátok?
Nézd az MTV-n a Tinimamikat, vagy a Várandós Tiniket!
Akkor megtudod, hogy milyen 16-17 évesen gyereket szülni, hogy mennyi problémájuk van az iskolával és a gyerekkel együtt. Érdemese megfontolni a dolgot. Védekezés és nem lenne ilyen probléma...
Basszus, nagyon durva, hogy hogy gondolkodnak az emberek. Érdekes...nem értem miért akar mindenki 25 felett szülni, bár az ő dolguk.
Én 15-16 évesen nem tartottam volna meg valószínűleg, de 17 évesen már nagyon elgondolkodtam volna rajta, és szerintem a szülés mellett döntöttem volna. Bár tudom, hogy engem a szüleim maximálisan támogattak volna...úgy azért könnyebb.
Viszont 15-16 évesen tudtam rendesen védekezni. Nagyon-nagyon-nagyon ritka eset az, hogy valaki rendesen védekezik, és még úgy is teherbe esik (pl. ha kiszakad a gumi, még ott a 72 órás). Szóval aki nem akar gyereket, az védekezzen normálisan.
Szomorúan olvastam, hogy szinte mindenki az elvetetést választaná!
Én képtelen lennék megölni egy csöppnyi életet!
Gyerekes felfogás, a "tönkreteszed a gyerek és a saját életedet is" meg "Gyerek mellett lehetetlen tanulni, dolgozni stb".
Baba mellett is simán letehető az érettségi, nehéz, de szorgalommal letehető! Baba mellett kilehet tanulni 1 szakmát!! Nehéz, de a gyerek nevelésénél nem nehezebb! Aztán a baba megy bölcsibe oviba amibe kell és lehet dolgozni!
A szomszédom iszonyatosan sokat taníthatna nektek. Ikreket szült, és úgy vélték nem lessz elég a pénzük, ameddig tudott eljárt dolgozni, aztán megszülte a babákat és nekikezdett levelezőn új szakmát tanulni, és igen megszerezte a szakmát! A picik már oviba járnak, és rendesen tud dolgozni, rögtön megy a gyerekekért és aztán velük van délután. És most akar egy újabb szakmát szerezni! És még azt hitték kenyérre se lessz pénzük!
Elhatározás kérdése mit hozol ki a saját életedből!
Ha én most teherbe esnék megtartanám! Azaz júniusba megszületne, Pont 11.-et befejezném, az utolsó évet magántanulóként lennék, és baráti segítséggel és hogy a bátyám is most szeretné letenni az érettségit biztos vagyok benne hogy sikerülne! Utána talán kihagynék 1 évet, aztán a baba menne bölcsibe én pedig tanulnék tovább! Ha pedig meglenne a támasz azaz a család és a barátom, akkor én lennék a világ legboldogabb embere!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!