Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 15-16-17 éves lányok, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-16-17 éves lányok, ha véletlenül teherbe esnétek a szerelmetektől akkor megtartanátok?

Figyelt kérdés
Ha biztosan tudnátok azt, hogy a fiú soha nem hagy el és támogatni fog és ő kérné, hogy tartsátok meg a kicsit.
2010. jún. 3. 18:29
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
27%
Ha valaki felnott szexelni, legyen felnott felelosseget vallalni a tetteiert. Senki sem kenyszeriti a szexre es az o hulyesege miatt miert egy artatlan emberi eletet kell tonkretenni? Persze ha megszuli, azzal is tonkreteszi az eletet, mert az ilyen nem valo szulonek. Ezert nem kell 15 evesen szexelni es akkor nem lesz ilyen gond. En 21 evesen mentem ferjhez, addig nem szexeltem, kibirtam! Ez lenne a megoldas.
2010. jún. 3. 18:39
 12/27 anonim válasza:
69%
A pasi mond amit akar, később le fog lépni egy másik csajjal. Vagy te fogsz egy másik pasassal. Olyan cseppek vagytok még, 2 éve sincs, hogy tinik vagytok, a felnőtt életig még rögös az út. Idegileg kileszel, összeroppansz, ha egyszer csak eszmélsz, a drága szerelmed kiszeretett belőled... Nekem 14 éves koromtól 5 szerelmem volt. Szívem szerint mindegyikhez hozzá mentem volna, és csak nekik szültem volna. Még jó, hogy nem estem teherbe... Mert idővel rájöttem, hogy mennyire nem az igazik, vagy az együttélés volt borzalom velük... Már 25 vagyok. Olvass csak pl. itt a gyerekvállalás témakörben a szülés terhesség és gyereknevelés témákban! Meglátod, mire lennél fiatalon "kárhoztatva".
2010. jún. 3. 18:40
 13/27 anonim ***** válasza:
62%

nekem anno egy általános iskolás osztálytársam maradt ki az 5. osztályból, mert szült

mondjuk volt már 16 éves, mikor 5. osztályba járt, szóval nem lehetett valami okos csaj, nem volt roma és nagyon szexin öltözködött, ennyire emlékszem vele kapcsolatban

durva, de akkor nem is volt senki felháborodva

29/L

2010. jún. 3. 18:45
 14/27 anonim ***** válasza:
30%

Én 16,5 vagyok, szóval már minimum 17 lennék mire legkorábban szülök, és igen, én megtartanám. Mondjuk szerintem szerencsés az a 16 éves, akit egy ilyen helyzetben nem hagyna el a párja.

Biztos nagyon nehéz lenne, de képtelen lennék elvetetni. Még ha racionálisan gondolkodva butaság is gyereket szülni gimi alatt, egyszerűen nem tudnám kikapartatni. Nem megy.

Engem mondjuk támogatnának a szüleim, sőt, már egyszer beszélgettünk erről, hogy mi lenne "ha" és a nevelőapám megtiltaná hogy elvetessem.

2010. jún. 3. 18:45
 15/27 anonim ***** válasza:
65%

kizárt dolog.

tizen évesen még tanulni akarok.sőt huszonévesen is(főiskola,egyetem) utána meg dolgozni

27 alatt semmiképp

15/L

2010. jún. 3. 18:58
 16/27 A kérdező kommentje:

És mi lenne akkor ha amiatt, hogy elvetetitek, soha többé nem lehetne gyereketek? Akkor hogyan tudnátok megbocsátani magatoknak?

Barátom (igazából jegyesem) egyébként már nem fiatalkorú, én 16 leszek a nyáron.

27 éves kor után szülni elsőt nekem anyum azt mondta, hogy nagyon nehéz, minél idősebb valaki, annál nehezzebb.

2010. jún. 3. 19:18
 17/27 anonim ***** válasza:
42%

Ha véletlenül teherbe esnék tőle, és kérné, hogy tartsam meg, akkor sem tartanám. Fiatal vagyok még, nem akarom ezzel elcseszni a saját életemet is, a kicsiét is, és mivel a kérdésben ugye az van hogy a fiú soha nem hagy el és támogat, akkor az ő életét is elrontanám. De ismerem a páromat annyira hogy tudjam, nem kérné hogy tartsam meg, kitartana mellettem és vállalná, hogy kettőnk felelőssége, nem csak az enyém. Még jó ideig nem tervezünk gyereket.

Ráadásul előttem van a példa arra, hogy ilyen korban igenis tönkre teszi az életét az, aki megtartja a babát. Egyik osztálytársamnak már két éves lesz lassan a gyereke, pedig a csaj fiatalabb nálam. Másrészt meg anyukám anno 16 évesen szülte meg az idősebbik bátyámat, és akármennyire is szereti tesómat, attól még úgy gondolja, hogy ezzel nagyon keresztbe tett magának és elrontotta az életét. Nem szeretné hogy velem is megtörténjen, szóval ő is biztos támogatna engem és beleegyezne az abortuszba.

17L

2010. jún. 3. 19:46
 18/27 anonim ***** válasza:
56%
nem.a pasi most könnyen mondja,de pár honap mulva gondol egyet és lelép.arról nemis beszélve hogy miböl nevelném fel?? inkább szülök 10 év mulva biztos anyagi helyzettel..vagy késöbb
2010. jún. 3. 20:08
 19/27 anonim ***** válasza:
27%
Helló! Én 21 vagyok, nem tartottam volna meg. Én nem ilyen drasztikusan tekintek az abortuszra, mint itt sokan, valahogy én nem török össze lelkileg, ha arról hallok, hogy ez meg ez elvetette. Nekem soha nem volt abortuszom, nem is lesz remélhetőleg, de sajnálom, én onnantól tekintem gyereknek, hogy megszületett, előtte ha akarom sem megy. Most már természetesen megtartanám, ha mellettem lenne a párom, és ő kérne rá, de ha ő nem akarná, akkor nem tartanám meg. Viszont így felnőtt fejjel szerintem rosszabbul esne a dolog.
2010. jún. 3. 20:20
 20/27 anonim válasza:
16%

Nem tartanám meg.

Nemtudnám miből felnevelni. Előbb a tanulás.

18/L

2010. jún. 3. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!