Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-16-17 éves lányok, ha véletlenül teherbe esnétek a szerelmetektől akkor megtartanátok?
nekem anno egy általános iskolás osztálytársam maradt ki az 5. osztályból, mert szült
mondjuk volt már 16 éves, mikor 5. osztályba járt, szóval nem lehetett valami okos csaj, nem volt roma és nagyon szexin öltözködött, ennyire emlékszem vele kapcsolatban
durva, de akkor nem is volt senki felháborodva
29/L
Én 16,5 vagyok, szóval már minimum 17 lennék mire legkorábban szülök, és igen, én megtartanám. Mondjuk szerintem szerencsés az a 16 éves, akit egy ilyen helyzetben nem hagyna el a párja.
Biztos nagyon nehéz lenne, de képtelen lennék elvetetni. Még ha racionálisan gondolkodva butaság is gyereket szülni gimi alatt, egyszerűen nem tudnám kikapartatni. Nem megy.
Engem mondjuk támogatnának a szüleim, sőt, már egyszer beszélgettünk erről, hogy mi lenne "ha" és a nevelőapám megtiltaná hogy elvetessem.
kizárt dolog.
tizen évesen még tanulni akarok.sőt huszonévesen is(főiskola,egyetem) utána meg dolgozni
27 alatt semmiképp
15/L
És mi lenne akkor ha amiatt, hogy elvetetitek, soha többé nem lehetne gyereketek? Akkor hogyan tudnátok megbocsátani magatoknak?
Barátom (igazából jegyesem) egyébként már nem fiatalkorú, én 16 leszek a nyáron.
27 éves kor után szülni elsőt nekem anyum azt mondta, hogy nagyon nehéz, minél idősebb valaki, annál nehezzebb.
Ha véletlenül teherbe esnék tőle, és kérné, hogy tartsam meg, akkor sem tartanám. Fiatal vagyok még, nem akarom ezzel elcseszni a saját életemet is, a kicsiét is, és mivel a kérdésben ugye az van hogy a fiú soha nem hagy el és támogat, akkor az ő életét is elrontanám. De ismerem a páromat annyira hogy tudjam, nem kérné hogy tartsam meg, kitartana mellettem és vállalná, hogy kettőnk felelőssége, nem csak az enyém. Még jó ideig nem tervezünk gyereket.
Ráadásul előttem van a példa arra, hogy ilyen korban igenis tönkre teszi az életét az, aki megtartja a babát. Egyik osztálytársamnak már két éves lesz lassan a gyereke, pedig a csaj fiatalabb nálam. Másrészt meg anyukám anno 16 évesen szülte meg az idősebbik bátyámat, és akármennyire is szereti tesómat, attól még úgy gondolja, hogy ezzel nagyon keresztbe tett magának és elrontotta az életét. Nem szeretné hogy velem is megtörténjen, szóval ő is biztos támogatna engem és beleegyezne az abortuszba.
17L
Nem tartanám meg.
Nemtudnám miből felnevelni. Előbb a tanulás.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!