Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megtartsam a gyereket vagy...

Megtartsam a gyereket vagy abortusz?

Figyelt kérdés
Az apa csak 2 hetente jelentkezik akkor is csak a szex miatt. Pozitiv lett a teszt, de vedekeztunk!Nem merek anyaekkal beszelni,mert szegyenlem...
2016. jún. 10. 22:14
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
32%

szia. én gondolkodnék egy picit. a csőlátás mindig abortuszhoz vezet. mindenki azt mondja sietni, ez egy próbléma amit nagyon hamar le kell tudni- ha lehet persze titokban. nem tudom hány hetes vagy de a 12 hétig mindenképpem gondolkodj el a lehetőségekről: 19 éves vagy: tudom, hogy nagyon fiatal- egyetem alatt. nem lesz könnyű, én mégis arra kérlek gondold végig a pozitív oldalát is: mi lenne ha megtartanád? fiatalon lennél anyuka, jó géneket örökölne, biztosan támogatna a párod is, ő már 34 éves, valószinű, hogy van keresete. ha a karjaiban tartja majd a gyermekét biztosan megváltozik a hozzá állása a dolgokhoz. van olyan aki 2 gyermek mellett kezdi el az egyetemet. én sajnos egyetemista koromban abortusz mellett döntöttem, mert senkinek nem mertem elmondani annyira megijedtem. ma már nagyon bánom. közben anyagilag minden rendeződött de mai napig nincs gyermekem.és nem tudom megbocsátani magamnak, hogy akkor nem az életre mondtam igent. ma lehetne egy 1o éves gyermekem. kérlek ne tartsd titokban- próbálj meg segítséget kérni a párodtól, a szüleidtől, bízzál magadban és ne félj. 2017. április 11.-én a Mária Rádió este 21:05-től lesz egy adás ami 44 percben azokról a nőkről szól akik sajnos az abortusz mellett döntöttek. évtizedek után sem tudnak megbocsátani maguknak. hallgasd meg ha van időd. én imádkozom, hogy a gyermekedre igent tudjál mondani. biztosan jó anyuka leszel. próbáld ki a másik lehetőséget. az élet mellett is lesznek segítőid. pl. [link]

ez egy életvédő csoport. ők biztosan segítenek neked.

vagy itt van: [link] sok lehetőség van. kérlek nézd át ezt az oldalt is. megérdemel a pocak lakó egy esélyt. sokan lombik után imádkoznak gyermekáldásért mindhiába. ne dobd el ezt a lehetőségét az anyaságodnak. próbálj meg szeretettel gondolni a babádra. 36o fokos fordulatot vehetnek a dolgok. rajtad múlik.

2017. ápr. 11. 10:03
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
Azok akik ellenzik az abortuszt vajon azt nem ellenzik, hogy az általuk rossz döntésbe kényszerített anya a megtartott gyereket megszüli, majd mivel egyáltalán nem akarta [és ezt az első perctől tudta] de ráerőltették inkább kidobja a gyereket az ablakon, vagy beadja árvaházba? Amúgy meg amilyen régen volt feltéve ez a kérdés már vagy rég elvetette a gyereket, vagy már megszületett, szóval totál fölösleges volt iderakni ezt a szentlélek dumát.
2017. ápr. 12. 00:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!