Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megtartsam a gyereket vagy...

Megtartsam a gyereket vagy abortusz?

Figyelt kérdés
Az apa csak 2 hetente jelentkezik akkor is csak a szex miatt. Pozitiv lett a teszt, de vedekeztunk!Nem merek anyaekkal beszelni,mert szegyenlem...
2016. jún. 10. 22:14
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
64%

dugni csakis ésszel.

de én azt mondom h ilyen kapcsolatban csakis a te döntésed. én tuti elvetetném. akár gyilkosság, akár nem.

2016. jún. 11. 13:52
 22/32 anonim ***** válasza:
20%
mindenkinek jobb lesz ha elveteted? Neked igen, menekülj csak.. és a gyerekednek? Bár az ilyen fajták mint te nem szoktak erre gondolni.
2016. jún. 11. 15:22
 23/32 A kérdező kommentje:
Milyen fajták? -.-" a gyereknek is jobb lesz, nekem még nincs rendes bevételem és egyetem mellett dolgozni és gyereket is nevelni lehetetlen. Ha idősebb lennék megtartanám. Így is szomorú, hogy ezt kell tennem.
2016. jún. 11. 16:25
 24/32 anonim ***** válasza:
26%

Az abortusz amúgy a hülyék sportja.

Ott van az óvszer, a fogamzásgátló, a hüvelyöblítő, a 72 órás tabletta...

2016. jún. 11. 16:29
 25/32 anonim ***** válasza:
74%
Mindenki nagyon okos amíg nem kerül ilyen helyzetbe. A legtöbb abortuszellenes okostojás is így döntene ilyen helyzetben, mint a kérdező.
2016. jún. 11. 16:31
 26/32 anonim ***** válasza:
26%
26. Miért zavar, hogy mást gondolnak mások, mint te? Lehetséges hogy azért, mert nekik erkölcseik vannak, neked meg nem?Bár igazából lényegtelen. A lényeg hogy ha mást gondolsz, és oda akarsz vágni, tegyél egy jó érvelést oda, nem egy ilyen alpári, értelmet nem ismerő stílusban kellene oda nyögni valamit. Így magadat égeted, nem mást.
2016. jún. 11. 16:56
 27/32 anonim ***** válasza:
0%

1. Nem akartam odavágni.

2. Egyáltalán nem fogalmaztam alpári módon. Súlyos fogalomzavarban szenvedsz. Menj, nézz utána mit jelent az alpári szó.

2016. jún. 11. 17:27
 28/32 anonim ***** válasza:
67%

Hahóó, elmúlt az az idő, amikor meg kellett szülni minden gyereket, ami megfogant, mert ez volt a 'kötelező'.

Egy már megszületett, hús-vér ember akarata (most pl a kérdező) mindig is fontosabb lesz, mint egy meg nem született pár hetes embrióé! Az az elsődleges, amit a nő akar. Az ő teste, az ő élete és csak is az ő döntése!

2016. jún. 11. 19:26
 29/32 anonim ***** válasza:
0%

Csak félig van igazad.

2016. jún. 11. 19:37
 30/32 anonim ***** válasza:
0%

Aha, köszi a tájékoztatást. :D

És miért is?

2016. jún. 11. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!