Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megtartsam a gyereket vagy...

Megtartsam a gyereket vagy abortusz?

Figyelt kérdés
Az apa csak 2 hetente jelentkezik akkor is csak a szex miatt. Pozitiv lett a teszt, de vedekeztunk!Nem merek anyaekkal beszelni,mert szegyenlem...
2016. jún. 10. 22:14
1 2 3 4
 11/32 anonim válasza:
23%
Ha evetetted az NEM GYILKOSSÁG!! Egy bizonyos ideig még nem az!! És véletlen is vannak.. Lépcső mindenhol akad :)
2016. jún. 10. 22:56
 12/32 anonim ***** válasza:
32%

ma 22:56

A fogantatás pillanatától kezdve élőlény...

2016. jún. 10. 23:11
 13/32 anonim ***** válasza:
2016. jún. 10. 23:15
 14/32 anonim ***** válasza:
36%
Hiaba pontoztatok le, akkor is élőlény es akkor is gyilkosság. 10es voltam..
2016. jún. 10. 23:16
 15/32 anonim ***** válasza:
31%

te döntésed

hasonló kapcsolatba vagyok, a partner 2-3 hetente jön, szex miatt. egyszer majdnem azt hittem h terhes lettem tőle. de két teszt is negatív lett. ha pozitív lett volna biztos nem tartottam volna meg. pedig mondtam is neki h lehet terhes lettem, és mondta h ő megtartaná. ő idősebb nálam pár évvel.

2016. jún. 10. 23:21
 16/32 A kérdező kommentje:
A partnerem nálam 15 évvel idősebb, még egyenlőre nem szóltam neki a terhességemről.
2016. jún. 10. 23:33
 17/32 anonim ***** válasza:
83%

15 évvel idősebb? Ez mondjuk egy dolog, engem nem zavar a korkülönbség, de ugye nem házas meg egyéb finomságok, mert ez jellemzően szokott társulni a +15-20 évhez. Na de mindegy is, elég egyértelmű, hogy neki csak űrítésre kellesz, szerintem inkább ezt kéne "cikinek" érezni.

Nyilván nem akartatok gyereket, hisz mint írtad vedekeztetek, szóval én elvetetném, ha annak ellenére esek teherbe, hogy nem akarok egyáltalán gyereket. Ezzel az abortusz gyilkosság maszlaggal meg legalább egyszer az életben ne hozakodjatok már elő, mert halál unalmas és nem mellesleg baromság. Az abortusz nem gyilkosság!! Ha jól tudom még egy abortuszt végző orvost sem csuktak le, nem véletlen!! Ha annyi hetesen szülnéd meg, ahány hetesen elveteted koránt sem egy kifejlett gyereket szülnél meg..! Most akkor az is gyilkosság, ha kivered, mondván abból a sok spermabol akár gyerek is lehetett volna??! Ne legyünk már ilyen bekorlátozottak..

A te tested, szóval ez egyedül a te döntésed.

2016. jún. 11. 00:21
 18/32 anonim ***** válasza:
19%
Ha a b***hot elég érett vagy akkor vállald a következményeket is.
2016. jún. 11. 04:27
 19/32 A kérdező kommentje:

Nincs felesége, sem gyereke..

De úgy döntöttem, hogy mindenkinek jobb lesz ha elvetetem.

2016. jún. 11. 06:46
 20/32 anonim ***** válasza:
60%
én elvetetném 20L
2016. jún. 11. 09:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!