Sos. Nem tudom mit tegyek megtartsam-e a babám vagy sem? Leirom a sztorit mit tennetek. A helyemben?
Ezt neked kell eldontened. Én két szempontból aulz abortusz ellen vagyok..
1. Jobb ha van munkahelyed. Kisbaba sok pénz és a gyed jól tud jönni. Meg van hova visszamenni utána. Kisgyermekes anyukaként nehéz munkát találni.
2. Itt a legtöbben mikor megernek az anyaságra akkor már nem a kolazas a barátnőkkel a lényeg. Nekem legkevésbé sem hiányzik és tudod egy kisgyerek tényleg sok időt és pénzt és energiát és sorolhatnám mit igényel. Ez nem az a hozzáállás még. Nem kötekedésből írom de úgy érzem még nem vagy erre kész.
hát figyelj, bármennyire laza vagy, az életed megváltozik ha gyereket vállalsz...
1 hónappal szülés után örülsz, ha aludhatsz 3 órát egyben, nehogy a városban kólázgass :D a baba 3 óránként szopizik, után 1 óra a büfiztetés, visszaaltatás... tehát lesz 2 órád mindenre, értsd: háztartás, mosakodás, wc-re menés és alvás. persze ez nem tart sokáig, pár hónap után már alszik a baba és ki tudod pihenni magad.
akár át is hívhatsz bárkit beszélgetni. kérdés, mennyire tudsz úgy beszélgetni, hogy ki-be rohangálsz a babához és suttogsz, nehogy felkeljen 20.x-a is egy órán belül :D
az első 1 év húzós. anyukád nem hazudott.
az meg, hogy azért nem akarsz abortuszt mert fáj. hát ja, a szülés is, de a lelki része lehet szerintem a vacak, főleg ha majd lesz másik gyereked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!