Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sos. Nem tudom mit tegyek...

Sos. Nem tudom mit tegyek megtartsam-e a babám vagy sem? Leirom a sztorit mit tennetek. A helyemben?

Figyelt kérdés
22 eves vagyok a parom 21.1,5 eve vagyunk egyutt kisebb szakitassal de most jo minden.Egyutt elunk ő 120 ezret kap en 2 oras bejelentettbe 55 ezret + a lakotarsunk ad 35 ezret.Babat varok teszteltem pozitiv lett.Szerdan megyek dokihoz.A szuleim nem akarjak.Azt mondjak hogy meg fiatal vagyok , nagy felelosseg,meg az anyagiak is.En ezt mind tudom.az en penzem kiesik es csak a 120 meg a 35 ezer marad plusz ha megszulok ami jar az kb 40.ezer meg.Tehat penzbe szerintem kijonnenk.De....anyu azt mondja egyfolytaba hogy meg elnem kene....2-3 ev mulva raerek.Meg bedolgozni kene 1 evet mert nekem meg nincs.Az mondja higy en otthon leszek a babaval egyedul a parom 7-17:30 ig dolgozik....nekem kell csinalni mindent meg hogy megszunik minden le leszek kotve.Ez igaz? Jo tudom valtoznak dolgok de nem minden attol az eletet a szorakozast nem kell feladni nem?Nyilvan az elso honapokba nem megyek sehova de utana megbeszeltem a parommal hogy vigyaz ra es elmehetek meginni egy kolat a varosba delutan vagy valami a baratnommel kicsit kikapcsolodni.Es ez forditva.Attol feljohetnek a baratok csak nem discozni :D Hanem beszelgetni lazan nem?Nektek fel kelett adni a regi eletetek?A masik ha marad a baba akkor mar ferjehez megyek....ez is sokkolt minden olyan hamar....Felek az abortusztol is sok rosszat mondtak rola...pl h faj nagyon az a mehszajtagitas, lehet meddő leszek, na meg a lelki resze.De ha megszuletik nem akarom azt erezni hogy most megszunt a vilag megszuntek a celjaim.Attol lehet menni kulfoldre dolgozni lakni nem? Ezt is akartuk....pl mielott ez kiderult meg sulit akartam meg csinalni, utazgatni kicsit.De ezeket ugyan ugy lehet nem? Foleg ha oviba jar.Vagy bolcsibe.Ti mit tennetek.Mi egyik nap igent mondunk utana nemet ez megy 5 napja mar kisirtam a szemem....lelkileg tonkre vagyok...ti.mit tennetek?

2015. máj. 3. 13:36
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Engem is lepontoztak, úgy látszik itt az abortusz a menő :(
2015. máj. 7. 14:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!