Van egy 9 hónapos babám, és ma teszteltem pozitívat. Nem tudom mit tegyek, hogy megtartsam-e, egyszerűen félek. Mit tennétek a helyemben?
Ez nem egyszerű.
Én a saját jelen helyzetemet ismerve nem tartanám meg.(rossz anyagiak,rossz házasság,kicsi lakás)De ha lenne rá lehetőségem csak az nem tartana vissza,h 9 hónapos a másik.Sőt,én mindig is kis korkülönbséggel szerettem volna gyerekeket,de sajnos nem ezt dobta a gép.
Kedves első:Ezt talán mondja meg a nőgyógyász.Én is fogamzásgátló mellett estem anno teherbe,és semmi baja sincs a gyereknek.Sőt,egy olyan ismerősöm gyerekének sincs semmi baja,aki tabi mellett esett teherbe.
A 72 órás pedig egy olyan tabi,ami extra adag hormont tartalmaz,de nincs új a nap alatt a sima fogamzásgátlókhoz képest.
Szerintem sokkal fontosabb,h a kérdező a saját érzéseivel jöjjön tisztába minnél hamarabb,és utána menjen el nőgyógyászhoz.
szia!
Nekünk is van egy 4 hónapos babánk, és azt tervezzük, hogy kb. egy éves korában újra üzenünk a gólyának... Mi azért tervezzük így, mert jó ha a gyerekek között kevesebb a korkülönbség és igazából minden életszakaszban nehéz 2 gyerekkel. (Mászni, kúszni kezd ,aztán oda kell figyelni mindenre, aztán biliztetés,aztán miez korszak, ...szóval ők mindig "gyerekek") Elvetetni szerintem nagyon nagy butaság volna, ha most szeretne jönni, hadd jöjjön! :)
Szia!
Azt, hogy mit tégy, azt nem mi fogjuk megmondani és nem is én,azt viszom leírom Neked, hogy én mit tennék.
Én kisfiam is 9hós, szept 1-én Mi is úgy jártunk, hogy 72órás tabit kellett bevennem.Én nagyon reménykedem , hogy nem lesz kistesó, nem azért mert nem szertnek másikat, hanem azért ,mert most még nem.
Mi azt beszéltük a párommal,hogy nem tartanánk meg.Nagyon vártuk a kisfiunkat, de tudjuk, hogy még nem vagyunk készek egy másik babára, sem anyagilag, sem lelkileg.
Màr tettem fel egy kérdést kb. 1 hete,hogy mit tegyek,hisz van egy 6!!! honapos babàm,és terhes vagyok.
Rengeteg vàlasz érkezett.
Végül is megtartom mostmàr.
Rengeteg ruhàt örökölhet,föleg ha egynemü lesz.Jàtékok egyértelmüen öröklödnek,talàn egy babakocsira kell majd beruhàznod,màrmint testvér babakocsira.
DDe akàr egy kenguru is megoldhatja a problémàt.
Ne vetesd el¨
Ha màr itt van,hadd jöjjön.
Ahovà Isten bàrànyt ad,ad oda szénàt is.
Nekem senkim nincs,külföldön élek,egyedül a pàrommal,de ö is dolgozik egésznap,mégis megtartom a babàt,mert az elsö honapok huzosak,,de utàna lyan szép öket együtt làtni,és ne feledd,több idöd lesz,ha ketten vannak,hisz lefoglaljàk majd egymàst a jàtékkal.
Persze nem mondom hogy ne vetesd el.Ha elakarod vetetni,tedd.De ha csak azon mulik hogy birni fogod -e!
Hidd el nem te vagy az elsö ilyen anya!
Én kivànom hogy helyesen dönts.
És probàlom belinkelni a k^érdésemet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!