Hogyan tudom elérni, hogy tiszteljen és szótfogadjon a 20 honapos fiam? Egyszerüen nem tudok neki parancsolni, mindig kinevet meg ilyenek.
Azt még ne várd hogy tiszteljen, és parancsolj neki. Sajnos ebben a korban még ez van, én is rájöttem, hogy sokszor hiába mondok dolgokat, pl. fiók húzogatás hogy ne! csak azért is. ugyanebben vagyok. eleinte kiakadtam, volt hogy rákiabáltam, vagy picit a kezére csaptunk. de ezt el is felejtettük, mert elkezdték csapkodni egymást ikertestvérével, gondoltuk persze ha tőlünk azt látja, mi mást is csinálna? inkább most az van, hoyg ha 20-szor kihúzza a fiókot, és 20-szor visszatolom és mondom juj, veszélyes, odacsukja kis kezed, nem szabad! fárasztó, de egyszer csak megunja. neki ez még tetszik, eza játék.
van a LIfe network-on egy műsor, Szuperdada a címe, ott vannak jó kis nevelési helyzetek. amiből lehet tanulni. Bár ott már durvák a viselkedések.
Nálunk ami kiakasztó szitu: a tányért kiborítja ha már nem éhes, hónapok óta próbálom leszoktatni, nem megy. aztán a szekrényajtó csapkodás, pakolás, fiókhúzogatás. JA, és a legújabb hogy nem tudom őket pelenkázni,annyira nem maradnak meg. De sok-sok türelem, és egyszer csak megtérül az ára.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!