Mit csináljak, ha egyszerűen nem tudok parancsolni a 18 hós kisfiamnak?
Most nem igen értem mit vársz el egy 18 hós gyerektől..neki még nem az a feladata, hogy az általad ráerőltetett fejlesztő játékokkal terheled, mert ő lehet pont olyan gyerek, aki effelé nem hajlik.
Rákiabálni nem kell, szépen mondani sem , ha egyszer ő nem tanulós tipus, akkor sose fog ez menni..
Épp annyira felesleges, mint egy 3 évesnek hegedűt nyomni a kezébe, akkor is ha nem akarja..
A mai világban itt sokalnak be a szülők, hogy azt szeretnék, ha az ő gyerekük előbb lenne mint a szomszédé, de ez nem minden gyerekkel kivitelezhető..
Szerintem hagyd, hogy ő induljon el a játék felé és esetleg többféléből engedd,hogy válasszon, ha pedig megtalálta azt ami érdekli, azzal foglalkozz.
Ez csak az én véleményem, de ha már megkérdezted....
hát leírtam.
Ha egy kisgyerek 18 hónaposan tör-zúz, akkor mi lesz vele 3 évesen a dackorszak kellős közepén??? És még később???
A gyerekeknek lehetnek hiper szuper játékai, de ha nem tud játszani az baj. Egyébként sokkal szívesebben játszanak valami egyszerűbbel is. Az én fiam ilyen korában, míg én főztem remekül elgurigatott, ki és bepakolgatott egy kosárkányi krumplit a konyha linoleumpadlóján, szívesen tette-vette a zoknigombócokat, tologatta kisautó módjára a vágódeszkát, rátette a kisautóit is. A cipők is igen nagy kedvencek voltak, hiszen annyi mindent bele lehet rámolni. És persze egy közepes doboz mindenféle kacattal szintén jó móka ha ő találja meg a sarokban és egyesével fedezi föl benne az "anya által odacsempészett" lim-lomot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!