Van egy 9 hónapos babám, és ma teszteltem pozitívat. Nem tudom mit tegyek, hogy megtartsam-e, egyszerűen félek. Mit tennétek a helyemben?
Szia!
Hát én az anyagi hátterem miatt biztos, hogy elvetetném.
De semmi más egyéb ok miatt nem vetetném el, akkor se ha még pici lenne az előző.
Megtartsam, vetessem el?
Kategória: Gyerekvállalás, nevelés - Terhesség
én is megtartanám :)
nehéz lesz, de túl lszele rajta :)
Szia!
Nekem is 9 hónapos volt a babám, amikor pozitívat teszteltem, szoptatás és spirál mellett. Megtartottuk, mert képtelen lettem volna abortuszra menni, pedig nagyon pici a lakásunk, azt sem tudjuk, hogyan fogunk elférni, mostanság pedig lakást eladni és venni, szinte egyenlő a lehetetlennel. Nemsokára megszületik.
Néha úgy érzem, hogy bele lettem kényszerítve ebbe a helyzetbe, hogy bárcsak elvetettem volna. Amikor pedig a "nagy" csak úgy felemeli a pólómat és nyom ezer puszit a pocakomra, nagyon elszégyellem magam, hogy egyáltalán ilyen az eszembe jut. Megint máskor pedig én is nagyon-nagyon félek, hogyan fogom bírni? Pedig a férjemnél csodálatosabb, segítőkészebb ember nincs a földön, tudom, hogy rá mindig tudok majd támaszkodni. És mégis tele vagyok kétséggel. Szerintem ez így normális. Már tudjuk, hogy mi mindennel jár egy gyerek és félünk az ismeretlentől.
Akárhogyan is döntötök, az adott élethelyzetben az lesz a legmegfelelőbb.
Szia!
Nekem 11 honapos a fiam es most vagyok 19 hetes varandos. Nem ugyanaz a helyzetunk, mert mi igy akartuk es nagyon boldogok vagyunk. Ha birjatok anyagilag szerintem mindenkeppen tartsd meg, az elso 1 ev nagyon nehez lesz (nekem kulonosen, paromon kivul nincs segitsegem) de aztan szepen egymashoz nonek majd. Meg hat mar megvan mindened egy babahoz, nem sok mindenre kell pluszba koltened. En nem tudom miert egyaltalan nem parazok, millio no megoldotta mar, mi is megfogjuk. Fel a fejjel es csak pozitivan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!