Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek túlaggódom,...

Szerintetek túlaggódom, amiért nem akarok lovagolni menni?

Figyelt kérdés

Kb. 10 évig lovagoltam, de már jó pár éve csak alkalmilag ültem lóra, mondjuk, évi egyszer.

2 hónapja sajnos volt egy vetélésem, de már újra próbálkozhatunk, bár közben kiderült, hogy valószínűleg nem lesz egyszerű teherbe esnem... :(

Nem tagadom, eléggé "rá vagyok állva" a témára, nagyon vágyom már babára.

A férjem meglepetés gyanánt szervezett a mai napra lovaglást. Jót akart, tök kedves tőle, és elég vacakul éreztem magam, mikor mondtam neki, hogy nekem most nem biztos, hogy kéne zötykölődnöm... Beágyazódás, meg ilyesmi. Péntekre nem várom.

Ha biztosan tudnám, hogy nem vagyok terhes, kapnék az alkalmon, hogy megint lovazhatok.

Nem akarok kényeskedő ősanyává, két lábon járó inkubátorrá válni már most, akinek minden gondolata a petefészkei körül forog, és még levegőt is vigyázva vesz. Ugyanakkor nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy mi van, ha ezen múlna...

2016. máj. 10. 08:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én elmennék! Ha akar az a baba ott lenni a lovaglás nen fog ártani. Én biciklivel járok dolgozni. Nem tök sima aszfalton... Mégis kismama vagyok.
2016. máj. 10. 18:27
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Elmentem, lovagoltam fél órát futószáron, tök jó volt, izomlázam van. :)
2016. máj. 11. 08:31
 13/14 A kérdező kommentje:
Gondoltam, szólok, hogy a legutóbbi válaszom után pár nappal pozitívat teszteltem. :)
2016. máj. 26. 13:18
 14/14 anonim ***** válasza:

Gratulálok! A biciklis kismama!

Még most is azzal járok! 7 hetes vagyok. 1cm a baba.

Boldog babavárást neked! 😊

2016. máj. 26. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!