Eddig jó volt így, most meg hirtelen gyereket akarok és házasságot?
Figyelt kérdés
Ezzel semmi probléma nincs is, hiszen pár hónap múlva töltöm a 29-et. Viszont a párkapcsolatomban évekig hangoztattam, hogy én nem vagyok házasságpárti, az csak egy papír, meg hasonlók. Évekig nem hoztam fel a gyerektémát se (konkrétan 6 évig!), mert nem éreztem fontosnak. Erre most egyre inkább azt érzem, hogy gyereket szeretnék. Nem jövőre, nem utána, hanem minél előbb. És házasságot is. Nem nagy lagzit, csak egyszerűen szeretnék végre férjhez menni. És fogalmam sincs, hogy kellene ezt elnyomni magamban. Hiszen párom tudja, hogy bennem megváltozott valami, de benne most ez miatt nem fognak hirtelen kialakulni azok az érzések, amik eddig nem voltak.2016. márc. 19. 12:10
1/3 Kitty12345 válasza:
Szerintem ez normális hogy igazi családot akarsz. Nem értem miért kellene ezt elnyomni? Ha jó a kapcsolatod a pároddal akkor üljetek le és beszéljétek meg. Jelzem hogy 5 éve szétmentek a szüleim és azt mondtam hogy én soha nem akarom azt amit eddig te sem. Mára van egy 2és fél éves fiam és férjnél vagyok. Ennél csodálatosabb nincs is szerintem :-D
2/3 anonim válasza:
Mért kéne elnyomni? Ez az élet rendje, párkapcsolat, munka, házasság, gyerek.
3/3 anonim válasza:
Szüleim 22 éve elváltak, anyukámnak volt még egy házassága, az is válással végződött. Mindig azt mondtam, hogy soha házasságot. A párom is hasonlóan gondolkodott, bár az ő szülei együtt vannak, de neki volt rossz élménye, a kitűzött esküvő előtt 2 nappal lépett le a "menyasszony".
A gyerek az más téma, azt mindig akartunk mindketten.
A lényeg, mi 9 éve vagyunk együtt. Van egy 6,5 éves fiúnk, úton a második gyerkőc. Januárban leültünk, hogy mi lenne, ha összeházasodnánk. Hiszen már úgyis együtt vagyunk régóta, 2. gyerekünk van úton, szeretjük egymást, együtt akarunk megöregedni, akkor miért ne tegyük hivatalossá? Áprilisban lesz az esküvőnk. Még tavaly is azt mondtuk, hogy kizárt, minek, csak papír....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!