Szerintetek túlaggódom, amiért nem akarok lovagolni menni?
Kb. 10 évig lovagoltam, de már jó pár éve csak alkalmilag ültem lóra, mondjuk, évi egyszer.
2 hónapja sajnos volt egy vetélésem, de már újra próbálkozhatunk, bár közben kiderült, hogy valószínűleg nem lesz egyszerű teherbe esnem... :(
Nem tagadom, eléggé "rá vagyok állva" a témára, nagyon vágyom már babára.
A férjem meglepetés gyanánt szervezett a mai napra lovaglást. Jót akart, tök kedves tőle, és elég vacakul éreztem magam, mikor mondtam neki, hogy nekem most nem biztos, hogy kéne zötykölődnöm... Beágyazódás, meg ilyesmi. Péntekre nem várom.
Ha biztosan tudnám, hogy nem vagyok terhes, kapnék az alkalmon, hogy megint lovazhatok.
Nem akarok kényeskedő ősanyává, két lábon járó inkubátorrá válni már most, akinek minden gondolata a petefészkei körül forog, és még levegőt is vigyázva vesz. Ugyanakkor nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy mi van, ha ezen múlna...
Szerintem ártani egyáltalán nem ártani,csak lègy óvatos (pl.lene ess a lóról.)
Egyèbkènt a beágyazódást ez nem akadályozza, ha jó helyen, jó időben tapadt meg akár traktorra is ülhetnèl.
Épp ez az, hogy vagy 8 éve nem lovagoltam, a vonatkozó izmaim nincsenek edzésben. Sőt, december óta, mióta először terhes lettem, mást sem sportoltam - először a baba miatt, aztán a vetélés után lelki erőm nem volt visszamenni abba a közösségbe, eléggé befordultam sajnos. (Nem vagyok rá büszke.)
Én úgy tudom, hogy a zötykölődés megakadályozhatja a beágyazódást, vagy ez csak városi legenda?
A férjem meglepetés gyanánt szervezett a mai napra lovaglást.
Nem gondolta át. Beszéld meg vele, hogy nem szeretnél menni.
A férjem csodálatos, ez vitán felül áll. :)
Hm, lehet, hogy elmegyek, és megkérem az oktatót, hogy egészségügyi okokból ne zötyögtessen meg nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!