A párom 10-12 éve dohányzik en életemben max 10 szálat szívtam el par eve kicsit ittasan! Attól felek hogy a párom emiatt nem rendelkezik egészséges es elegendő spermaval?
Az én férjem sajnos rengeteget dohányzik, napi 2-3 dobozzal szív. A 3,5 éves lányunk még igazán beteg sem volt, nagyon okos és első hónapban összejött. Most várjuk a kisöcsit.
Természetesen nagyon boldog lennék, ha letenné a cigit, vagy legalább csökkenteni tudná, de erre nem sok esélyt látok...
Nem akarok butaságot írni, de ha jól tudom, akkor a spermiumok bizonyos (rövid) időközönként cserélődnek, míg mi nők adott számú petesejttel születünk, ami folyamatosan csökken. Nyilván, ha a nő cigizik folyamatosan a meglévő petesejteket roncsolhatja a cigivel, míg egy férfi esetében "frissül" a spermium. Remélem nem írtam nagy ostobaságot!! :-)
Ne görcsölj ennyire, sok sikert a babához!!
Igen cserelodnek ez igaz de a termelodes a ferfi testbol indul. Egyszer elmagyaraztak h is megy de ezzel sajna nincs megoldva a dolog h cserelodnek.. pedig dejonelle.:(
Grat a kicsikhez!:)
De bunko vagyok
Koszi a jo kivansagot.
Nem fogok gorcsolni igerem.:)
Köszönöm! ☺
Igen, a mennyiséget befolyásolhatja nyilván, de talán a minőséget kevésbé, mint a nőknél...talán :-)
Én vagyok aki írta hogy a férjem meddő.
Van már gyermekünk közös gyermekünk! És igen is a cigi miatt ilyen rossz a sperma képe. A mennyiséget nem nagyon befolyásolja de a mozgékonyságot igen. Nem hülyeséget írok híd már el és nem rémiszgetni akarlak ne érts félre engem, csak le írom a saját sajnálatos tapasztalatunkat 😢
A férjem e miatt sajnos depresszióban van csak ki húzza magát nagyon meg viseli és engem is ahányszor meg jön a menstruációm még mélyebb pontra jutunk. Álmomban sem gondoltam volna hogy a férjemnek van problémája a spermával, már még azért is mivel van gyermekünk.
Szóval komolyan kell venni a dohányzást
Sőt mi ezt fogjuk tenni ha a mostani kontrollon nem javult semit már pedig nem javulhat mert nem esem teherbe.
26.azt nem Rad ertettem ne haragudj.
Tudom h nem tesz egyaltalan jot a spremaknak. Csak vannak akik megusszak a dolgot ezugyben vannak akik nem.
Tudom h nem akartal rosszat. Igyekszem felkeszulni ugyanis a legrosszabbakra is.. nem pedig naivan hinni h tutira nincs gond.
Apukám rendszeres dohányos volt 6 gyereke van.
Aki írta, hogy a cigi miatt van találgatás. Ez nem bizonyítható és kicsi rá az esély. P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!