A párom 10-12 éve dohányzik en életemben max 10 szálat szívtam el par eve kicsit ittasan! Attól felek hogy a párom emiatt nem rendelkezik egészséges es elegendő spermaval?
En csak felhoztam h ha lesz gyermek akkor kevesebbet dohanyozzon meg előtte is
Es erre annyit mondott h alig várta h megkérjem erre vagy felhozzam a témát mert nagyon szeretne gyereket es a legjobbat akarja neki
Szóvan nem kellett erolkodnom
Inkább most kellett szenvednem vele mert néha ideges es támogatnom kell hogy kibírja mikor rossz napja van nehéz lehet neki de általában kibírja :/
Nagyon halas vagyok h irtal.
Koszonom es gratulalok!!:)
én elég laza vagyok, nem gondolom, hogy a cigi így ártana vagy kihatással lenne a babára.
férjem 18 éve dohányzik, most várjuk a második babánkat, első gyerekünk iszonyú okos, átlag feletti iq-ja van és sorra írja a 100%-os felmérőket :)
én hébe-hóba dohányzom, két gyerek között is szívesen rágyújtottam esténként :) persze terhesen nem, azt én is azt gondolom, hogy nagyon ártalmas :)
ennyire ne görcsölj rá, mert minden ártalmas ma már, nem lehet úgy élni, hogy ezen görcsölsz :)
Szia.
Sajnos mi vagyunk akkor az élő példa rá hogy igen is a cigi miatt a férfi meddő lehet!
Két évig próbálkoztunk de nem estem teherbe aztán tavaly augusztusban el mentünk andrologiara a férjemmel és bizony 1% van vagyis az orvos azt mondta olyan mint a vak szerencse ha be sikerülne a terhesség, és ez mind a cigi miatt, igaz hogy el szív napi két dobozzal is. Azóta sem jött össze a baba nálunk pedig elég drága volt a vitaminok gyógyszerek stb...
Le szokni nem tud már a munkája miatt sem.
Most e hónapban megyünk vissza hogy mi újság?!
25 éve dohányzott a férjem (én meg kb 15 éve), amikor terhes lettem. Annyi változott, hogy én letettem, a férjem meg csak kint és a látóteremen kívül dohányozhatott (egyrészt ne szívjam passzívan, másrészt kívántam és nem akartam kísértést).
Már 2 éves a gyerek és makkegészséges.
Túlgondolod a dolgot, a férfiak dohányzása nincs hatással (nagyon ritka eset, ha van, de ott általában alapbetegség is van), a nőknél is a terhesség alatt kell kerülni. A terhesség előtti dohányzás nincs hatással a gyerekre.
Ha nem jön össze sokáig, akkor vizsgáltassátok ki magatokat, ne elméleteket gyárts.
15 igen talán túl görcsöltem sőt ez biztos de látom hogy sokszor azért szerencsén is múlik es nem mindenki ússza meg ezt
Bár nem feltétlen a dohányzás miatt de sokan az miatt sem ússzák meg
Bár gondolom sokkal nagyobb okom lenne aggódni ha en dohányoznek a mai napig :) köszönöm a választ ment a zöld Mancs :)
16 nagyon sajnálom a dolgot :(
En nagyon bizakodó vagyok h menni fog es nem lesz baj
Bár azért reálisan is gondolkozom
Nagyon rossz EZt olvasni kitartást !!!!
Es nagyon remelem h nálunk segíteni fog az is h egyre kevesebbet szív el 1-2 év alatt meg csak nem romlik sokat a helyzet ha mar most romlott is :(
Utolsó persze van ezer másik indok
De vannak olyan esetek ahol a dohányzás a hibás
Egyetértek h nők eseteben rosszabb es jobban akadályozhat de az is biztos h a férfiak nemző képességének sem tesz olyat jot
Gratulálok a kicsihez !!:) es köszönöm h irtal :)
Persze túl reagálom , de az életben nem adok ennek hangot inkább megteszem itt
Hiszen ez is nagyon nagylelkű dolog es okos hogy a párom ilyen könnyen áldozatot hoz
:) örülök h en nem dohányzom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!