A párom 10-12 éve dohányzik en életemben max 10 szálat szívtam el par eve kicsit ittasan! Attól felek hogy a párom emiatt nem rendelkezik egészséges es elegendő spermaval?
Szia!
Szerintem üljetek le megbeszélni, hogy kicsit fogja vissza a dohányzást, nem kell totál leszoknia, de legalább amíg teherbe nem esel, addig ne napi 2doboz cigit szívjon el.
Aztán ha nem tud csökkenteni a mennyiséget, hát hagyd, nem hiszem, hogy bármi baja lenne. Inkább akkor lenne gáz, ha te cigiznél, főleg terhesség alatt.
Szia ne haragudj első kommentem lehet h nem olvastad :) ott írtam h ma mar heti két dobozzal szív es nem úgy mint régen , mert régen két nap alatt szívott el egy dobozzal
Pont ezért vett vissza mar leültünk megbeszélni es h ezt időben visszakel venni nem akkor amikor belekezdunk
Ezért megegyeztünk h heti 2-3 dobozra lecsokkentjuk de sztem ez is sok es jobban örülnek ha 1-2 doboz menne el maximum
Beszélni fogok vele csak érdekelne h vajon mennyire károsodhatott a spermaja :/
Amúgy teljesen egészséges ember
Amúgy nagyon köszönöm h irtal
Es igen az sokkal de sokkal rossz lenne , főleg a terhesség alatt
En úgy nem is vállalnék gyereket ha nem szöknek le
De szerencsére nem dohányzom :) es örülök h a párom is egyetért velem
De neki felek megmondani h aggódók vajon milyen minőségűek a kos fickói
Sok sikert kívánok nektek
Es persze nem csak dohányzás függő a baba téma ez csak egy feltétel úgymond a sok közül
Sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!