Ha egészséges táplálkozás mellett heti 3x-4x edzek 40-50 percet, elegendő lesz?
Gluténmentesen táplálkozom, főként húst és zöldségeket, gyümölcsöket szoktam enni. Most 54 kg vagyok, és szeretnék lemenni 51-re. Viszont nem hajt a tatár, igazából ha cak havi 1-2 kg-ot fogyok, az se aggasztana. Heti 3x-4x tudnék edzeni 40-50 percet.
Mellette a táplálkozás egészéges ételekből áll, kb 1200-1300 kcal szerintem ilyenekből: hús, hal, tojás, zöldségek, gyümölcsök, rizs, joghurt, túró, sajt, abonett, pufi rizs, főzelékek, reform rakott ételek.
A tejtermékeket nem viszem túlzásba, de teljesen kiktatni nem szeetném, mert akkor kínszevedős nagyon minden napom.
Ez megint egy olyan kérdés amire ember nem ad neked pontos választ. Ezt neked kell kitapasztalni mire hogy reagálsz. Elkezdet aztán meglátod.
Szívesen máskor is.
kb 161-162 cm vagyok. Ülő munkát végzek, napi 10 órát a gép előtt ülök... :(
nekem az 1200-1330 kcal elég egy napra, néha sok is :)
ha 1300-1500 kalóriát viszek be egy nap, akkor tartom a súlyomat szépen.
Kb ilyen egy napom (tegnapi): reggeli: 2-3 főtt tojás sonkával, paradicsommal, paprikával, ubival
ebéd: párolt zöldség és grillezett csirkemellfilé
uzsi: vmi smoothie ( most pl sárgarépalé almalével, vízzel hígítva, steviával édesítve
vacsora: egy nagy tál karfiolleves (reform, tészta nélkül) egy tál kb. 180 kcal
mellette sok vizet, teát, limonádét iszom, mind cukormentesen természetesen.
Akkor ment fel a plusz 3-4 kg, amikor nyáron sokat nyaraltunk, és 1-2 fagyi, lángos, pizza, sült krumpli is befigyelt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!