Ez jó étrend ha 2 hónap alatt szeretnék ledobni 8 kilót?
reggeli: corn flakes/zabpehely 0% joghurtban
ebéd:valami hús barnarizzsel
uzsonna:barnakenyér zöldségekkel
amúgy a corn flakesben sok a kalória?
A zabpehely okés, de a cornflakes cukros, szóval ne egyél. A nulla százalékos joghurt helyett normálisat is ehetsz!
A rizs helyett (magas a kalóriatartalma) egyél inkább zöldséget.
Az uzsonnát halaszd vacsorára, és ne egyél kenyeret. Inkább húst zöldséggel.
Szóval: a reggelid tömény szénhidrát, most ne menjünk bele a tejtermékek hasztalan létébe.
Ebédre hús oké, de a barna rizs is csak keményítő, tehát CH.
Uzsira meg szintén.
A kcal lényegtelen, a szénhidrátot érdemes mellőzni: én szalonnát, kolbászt, tojást, sonkát, mindenféle húst eszem, zöldséget, gyümölcsöt, magokat változatosan sütve, főzve, levesnek, mártásként, sütinek, sósnak és már 20 kiló lement, pedig nem kis adagokat eszem.
Rá kellett jönnöm, hogy minden embernél más oka van a súlyfölösleg felhalmozódásának. Ezért más-más módon kell tőle megszabadulni.
Nekem született rendellenességem van. Mindent elraktároz a szervezetem amit a napi minimumon túl fogyasztok. Ezért a szénhidrátot mellőztem gyakorlatilag teljesen a szervezetemből. És nem az izmok tüntek el, hanem a zsír.
Ha 8 kg-ot akarsz leadni, azt sportolással lehet a legegyszerűbben, és nem is jön vissza, ha ésszerűen, és rendszeresen táplálkozol utána is. Gyorséterem és cukros üdítő teljesen kizázra. Édesség heti 1 db.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!