Van Valaki, akinek a "nem várt"-ja mostanában lesz? Vannak tüneteitek?
Figyelt kérdés
én május 5-re nem várom , és izgulok, hogy sikerült-e a baba.. nagyon szeretnénk. első terhességem októberben lett megszakítva 20 hetesen mert nagyon beteg volt a babám ! az első terhességemnél éreztem hogy többet járok pisilni és többet eszek! ez mellett most már pár napja érzem hogy enyhén görcsölök(mensi előtt nem szoktam csak ha már meg van) szúrkál sokszor ott lent néha bal, néha jobb oldalt, a fejem nagyon sokszor fáj, és peteérés után kb 7-8 nappalvolt enyhe folyásom, sőt nem is folyás inkább csak pár csepp volt,ez jelentheti a beágyazódást szerintetek? nem vártig nem tesztelek semmiképp2016. máj. 1. 10:27
41/50 A kérdező kommentje:
Ugyanúgy ez a pisilés érzés,a megjon érzés ,meg sokat eszek, vagyis mindennel úgy vagyok h jaj de megennem, eszek belőle aztán utána mást ennék
2016. máj. 9. 16:49
42/50 anonim válasza:
Nem értem mi ez... Ha nincs baba, miért késik!? Kb 1 hete érzem a hasam, izomlázszerű fájdalom, görcsök, néha fáj a derekam is, semmi folyásom... Mensi előtt 1 héttel nem szoktak pms tüneteim lenni. Fura. :/
43/50 A kérdező kommentje:
Mind2en furcsaljuk de nagyon sok olyan eset van h negatív és mégis baba van! Reménykedjünk!
2016. máj. 9. 17:07
44/50 A kérdező kommentje:
NemMegyünk at uzibe? Úgyis csak ketten beszélgetünk itt
2016. máj. 9. 17:10
45/50 anonim válasza:
Reménykedek én is, csak annyiszor csalódtam már, hogy félek. :/ 1,5 éve próbálkozunk, túl egy műtéten, egy vetélésen, diétán, gyógyszeres kezeléseken... Kezdek besokallni. :( Írj ám, ha van valami fejlemény! Drukkolok! :)
46/50 anonim válasza:
Sziasztok, 2. Vagyok.
Jelentem, hogy nekem sem jött még meg. Pénteken volt 28 napja a mensimnek, vasárnap meg 30. Tünetem csak annyi hogy szinte egész nap ennék. De más nincs.
Drukkolok nektek.
47/50 A kérdező kommentje:
2es, én is drukkolok neked ! Nekem csütörtökön volt a 28. Napom, és inkább mindig előbb jön meg mint később, de két negatív teszt után nem tudom mit gondoljak, bár az első terhessegem is később mutatta csak ki! Még kicsit reménykedek :)
2016. máj. 9. 22:48
48/50 anonim válasza:
2-es vagyok. Sajnos megjött. De nektek drukkolok nagyon. :-)
49/50 A kérdező kommentje:
Sziasztok! nekem azóta sem jött meg ! csütörtökön lesz két hete hogy késik, teszteljek még két negatív teszt után, vagy már felesleges?
2016. máj. 16. 14:27
50/50 anonim válasza:
Szerintem mindenképp tesztelj egyet. :) Ha ismét negatív, akkor viszont irány az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!