Van Valaki, akinek a "nem várt"-ja mostanában lesz? Vannak tüneteitek?
Figyelt kérdés
én május 5-re nem várom , és izgulok, hogy sikerült-e a baba.. nagyon szeretnénk. első terhességem októberben lett megszakítva 20 hetesen mert nagyon beteg volt a babám ! az első terhességemnél éreztem hogy többet járok pisilni és többet eszek! ez mellett most már pár napja érzem hogy enyhén görcsölök(mensi előtt nem szoktam csak ha már meg van) szúrkál sokszor ott lent néha bal, néha jobb oldalt, a fejem nagyon sokszor fáj, és peteérés után kb 7-8 nappalvolt enyhe folyásom, sőt nem is folyás inkább csak pár csepp volt,ez jelentheti a beágyazódást szerintetek? nem vártig nem tesztelek semmiképp2016. máj. 1. 10:27
31/50 A kérdező kommentje:
Akkor csinálok :) drukkolok!
2016. máj. 7. 21:55
32/50 anonim válasza:
Hát... az enyém egy csíkos lett. :/ Te hogy állsz? :)
33/50 A kérdező kommentje:
Az enyem is! Nem ertem,sohanem szokott mesni
2016. máj. 8. 17:36
34/50 A kérdező kommentje:
*késni
2016. máj. 8. 17:36
35/50 A kérdező kommentje:
neked sem jött meg?
2016. máj. 9. 13:30
36/50 anonim válasza:
Még nem. Nem értem mi van... Napok óta szenvedek, egyfolytában úgy érzem, hogy na most megjön, de eddig semmi. :/ Lehet felfáztam, és attól vannak tüneteim, talán attól késik. :/ Kezdek becsavarodni. :/ :D
37/50 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok sokat járok pisilni meg érzem mintha megjonne de semmi, csütörtökön lesz egy hete h késik! De mindig előbb jött meg mint hogy kesne, én is megbolondulok már. .te fogsz még tesztelni?
2016. máj. 9. 15:38
38/50 anonim válasza:
Egyelőre várok. Tegnap teszteltem, korai lenne újra. 2-3 napot próbálok várni, aztán beszélek az orvosommal, ha addig nem lesz változás.
39/50 A kérdező kommentje:
Csütörtökön lesz egy hete h késik, akkor tesztelek még egyet de már nem fűzök sok reményt hozzá. .elszomorodok
2016. máj. 9. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!