Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van Valaki, akinek a "nem...

Van Valaki, akinek a "nem várt"-ja mostanában lesz? Vannak tüneteitek?

Figyelt kérdés
én május 5-re nem várom , és izgulok, hogy sikerült-e a baba.. nagyon szeretnénk. első terhességem októberben lett megszakítva 20 hetesen mert nagyon beteg volt a babám ! az első terhességemnél éreztem hogy többet járok pisilni és többet eszek! ez mellett most már pár napja érzem hogy enyhén görcsölök(mensi előtt nem szoktam csak ha már meg van) szúrkál sokszor ott lent néha bal, néha jobb oldalt, a fejem nagyon sokszor fáj, és peteérés után kb 7-8 nappalvolt enyhe folyásom, sőt nem is folyás inkább csak pár csepp volt,ez jelentheti a beágyazódást szerintetek? nem vártig nem tesztelek semmiképp
2016. máj. 1. 10:27
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
Vizes folyás nekem is volt az előzőnél, aztán az egészen addig meg is maradt, amíg minden rendben volt. Beágyazódáskor lehet barna, vagy halvány rózsaszín folyás, szóval elképzelhető, hogy az volt. :)
2016. máj. 3. 17:57
 12/50 A kérdező kommentje:
Nagyon Izgulok már :D te nem?
2016. máj. 3. 18:02
 13/50 A kérdező kommentje:
ha te pénteken csinálsz , akkor úgy döntöttem én is :) eredményt írj majd mindenkéépp :)
2016. máj. 3. 18:03
 14/50 anonim ***** válasza:
Valamiért most magamhoz képest egész nyugodt vagyok. Talán érzek valamit, de félek, hogy mégis megjön. Mindenesetre figyelem magam, és várom a péntek reggelt. :) Te is írj mindenképp, ha teszteltél! Remélem sikerül/t... :)
2016. máj. 3. 18:11
 15/50 A kérdező kommentje:
Megirom mindenképp, Te is :) és én is drukkolok neked :) én sem merem magam beleelni!
2016. máj. 3. 19:29
 16/50 anonim ***** válasza:
Szia, 1-es, 6-os stb. vagyok. Hogy érzed magad? Egyre nehezebb megállni, hogy teszteljek. :/
2016. máj. 4. 17:49
 17/50 A kérdező kommentje:
Ne is mondd!én is nagyon nehezen Bírom!
2016. máj. 4. 21:00
 18/50 anonim ***** válasza:
Éjjel már kétszer keltem pisilni, és tesztekkel álmodtam. Reggel csináltam egyet, de semmi... Lehet, hogy korai volt a teszt, de lehet, hogy megint téves riasztás. :(
2016. máj. 5. 06:57
 19/50 A kérdező kommentje:
május 7-re nem várod, ugye? lehet még korai volt! nekem az első terhességemnél is így volt menzesz előtti nap teszteltem és negatív volt, csak utána lett pozi! bízz magadban !!!
2016. máj. 5. 08:51
 20/50 anonim ***** válasza:
Igen, elvileg május 7. Köszönöm szépen a bíztatást! :)
2016. máj. 5. 09:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!