Akik mostanában teszteltek pozitívat hogy vagytok? Milyen tüneteitek vannak?
Én egy hete teszteltem pozit.Köszi,jól vagyok,csak a cickók nagyon-nagyon fájnak......
Most émelygek egy kicsit,meg mindjárt behányok (most ettem,azóta),pedig nem vagyok hányós!Remélem nemis leszek!
Te is pozi tesztes vagy?
Sok-sok gratula Neked is!Mióta vártátok a pozi tesztet?
Mint írtam nekem egy hete késik,akkor lett pozi a teszt,és onnantól már fáj is a cicim!Kezd nőni is,vagy inkább keményedik!
Dokihoz szerintem csak hó eleje körül jutok el,mert ház felújítunk,és semmire nincs időm!
Te mikor mész,vagy voltál már dokinál?
Kb.annyi idős lehetek,mint te... :) Mikor megyek énis kb. 6-7 hetes leszek!
Nálunk csak apa tudja természetesen,meg unokabátyjám.Ő is csak onnan jött rá,h egyiknapról a másikra letettem a cigit,és kínálgatott,elutasítottam,akkor mondta,h te vagy beteg vagy,vagy terhes..... Vigyorogtam,mondtam,h egyiket eltaláltad,onnantól tudta... Más még nem tudja.
Augusztus 20-án összegyűlik a család,ott megtudja majd mindenki!Egyszerre! :) Izgi lesz!Ha csak addig anyám,vagy anyósom,v vki hozzáértő nem veszi észre... :)
Ti mikor akarjátok elmondani?
Vigyázzatok Ti is magatokra!
Nekem még nincs kávéundorom.Reggel megszokásból egy bögre tejeskávé,anélkül nem indul a nap.... Cigi érdekes,h nem is kívánom!Ilyen leszokást kívánnék mindenkinek! :)
Netes kalkulátorban nem számoltattad ki,h kb.mikorra várható a szülés?Én kíváncsi voltam,utcsó mensivel számolva 2011.márc.17!Aztán ez úgyis fog változni,csak érdekelt....
Neked?
Sziasztok!
Én 6.-án teszteltem először pozit:) 27 naposak a ciklusaim. Tünet nem nagyon van, max. nőtt a mellem:) Szülés: 2011. 03.19-re várható elvileg..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!