Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik mostanában teszteltek...

Akik mostanában teszteltek pozitívat hogy vagytok? Milyen tüneteitek vannak?

Figyelt kérdés
2010. júl. 17. 11:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Nekem átlagban 31 naposak a ciklusok! Én 11-én teszteltem pozit!

Nincs sok eltérés hármunk között......

Kedves utolsó,te voltál már dokinál?

2010. júl. 17. 15:00
 12/23 anonim ***** válasza:
Sajna nem kaptam időpontot csak aug. 19-re..:S Hétfőn megyek kikönyörögni egy előbbi időpontot. Ma vagyok 4+6 napos:)
2010. júl. 17. 15:03
 13/23 anonim ***** válasza:

Huu,aug.19?De messze van még!Próbálj meg előbbi időpontot kérni,hátha.... Én nem bírnám ki addig ... :)

Ennyit számít a ciklusok hossza?!Ezt nem is tudtam,legalábbis nem foglalkoztam vele. Te előbb teszteltél,mégis "fiatalabb" vagy mint én?!Kalkulátor szerint már beleléptem az 5. hétbe!Érdekes.Kíváncsi leszek majd a doki mit számol.... :)

2010. júl. 17. 15:08
 14/23 anonim ***** válasza:
Vagy az 5.hét azt jelenti,h pl.4 hetes X napos vagyok,v mit jelent? :S
2010. júl. 17. 15:09
 15/23 A kérdező kommentje:
Szia Eszti,R vagyok,egy korábbi csapatból,de örülök Neked!!!!!Látod,már a második hónapban össze is jött:)))Szuper érzés:))))Én jövő héten hívom fel a dokimat,remélem nem pont most lesz szabin:SSS Örülök, hogy ilyen sokan vagyunk:)
2010. júl. 17. 15:10
 16/23 A kérdező kommentje:
Ha azt mondják hogy ötödik hét akkor épp benne vagy az ötödikben,de a négyet már letöltötted. Én ma még csak 4 hetes és egy napos vagyok,tehát az ötödik hétben vagyok,de még csak négy hetes terhes:) jesszus remélem érthető,elég bénán magyarázok:)
2010. júl. 17. 15:19
 17/23 anonim ***** válasza:

Ha jól számolom,akkor (11-e óta) 4 hetes,és 6 napos (holnap lesz egy hete,h teszteltem,a nemvárt napján),tehát 4hét 6nap.Holnap már 5 hét,akkor lépek az 5.-ben,vagy az már a 6.hét lesz?!

Na haragudjatok,de ezt sose értettem,meg eddig nem foglalkoztatott!

Bocsi... :S

2010. júl. 17. 15:41
 18/23 A kérdező kommentje:
Most vagy az ötödikben és holnaptól a hatodikba lépsz:)de jó neked,úgy szeretnék már én is legalább pár nappal előrébb járni.Úgy félek hogy valami baj lesz, de azért ptóbálom megőrizni a nyugalmam:)
2010. júl. 17. 15:44
 19/23 anonim ***** válasza:

Holnaptól már a 6.-ban leszek?!!!Jesszus!Két hét múlva tudok dokihoz menni,akkor már a 8.-ban leszek kb!Huu!

Ne gondolj semmi rosszra,nem lesz baj!Nyugi!

Köszi a felvilágosítást!

2010. júl. 17. 15:49
 20/23 A kérdező kommentje:
igen a nyolcadikban:)))))tök jó:)addigra már sokat fogsz látni az uh-n:)))
2010. júl. 17. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!