Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van Valaki, akinek a "nem...

Van Valaki, akinek a "nem várt"-ja mostanában lesz? Vannak tüneteitek?

Figyelt kérdés
én május 5-re nem várom , és izgulok, hogy sikerült-e a baba.. nagyon szeretnénk. első terhességem októberben lett megszakítva 20 hetesen mert nagyon beteg volt a babám ! az első terhességemnél éreztem hogy többet járok pisilni és többet eszek! ez mellett most már pár napja érzem hogy enyhén görcsölök(mensi előtt nem szoktam csak ha már meg van) szúrkál sokszor ott lent néha bal, néha jobb oldalt, a fejem nagyon sokszor fáj, és peteérés után kb 7-8 nappalvolt enyhe folyásom, sőt nem is folyás inkább csak pár csepp volt,ez jelentheti a beágyazódást szerintetek? nem vártig nem tesztelek semmiképp
2016. máj. 1. 10:27
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
Nincs mit ez természetes! :) mikor tesztelsz újra? én reggel csinálok egyet.
2016. máj. 5. 18:46
 22/50 anonim ***** válasza:
Nem tudom a mai után mennyire lenne érdemes holnap reggel. :/ Lehet, hogy így már csak akkor, ha nem jön meg. Van valami újabb tüneted? Én kezdem úgy érezni, hogy megőrülök. :D Eddig minden klappolt, most meg olyan, mintha elmúlna minden tünet a sűrű vizelési ingeren kívül. Pedig végre volt megfelelő tüszőm, nyálkahártyám, és jókor is voltunk együtt. :( A teszt után írj ám majd! Drukkolok! :)
2016. máj. 5. 18:54
 23/50 A kérdező kommentje:
Írok mindenképp! de képzeld ezzel a tünetes dologgal én is így vagyok! :D sokat járok pisilni ezenkívül mást úgy nem érzek.. :D hát, majd kiderül reggel :)
2016. máj. 5. 19:17
 24/50 A kérdező kommentje:
szia! teszteltem.. negatív :/ tesztelek pr nap múlva( persze ha addig nem jön meg) mert az első terhességem is csak egy hét után mutatta ki . de már sok reményt nem fűzök hozzá..
2016. máj. 6. 08:40
 25/50 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el Te se! Pár nap múlva tesztelj újra, ha addig nem jön meg, én is várok... Van még remény! :)
2016. máj. 6. 10:08
 26/50 A kérdező kommentje:
én is így vagyok vele ! reménykedem még! ma van a 29. napom és MAXIMUM a 29. re megszokott jönni..és mintha fájna a mellbimbóm (lehet már csak képzelődöm :( ) mindenesetre holnap még veszek egy tesztet ha ma nem jönne meg! szorítok Neked is!
2016. máj. 6. 15:09
 27/50 A kérdező kommentje:
még mindignem jött meg :) amíg nem jön meg van remény :)
2016. máj. 7. 11:07
 28/50 anonim ***** válasza:
Még nekem sem... :) Holnap reggel tesztelsz?
2016. máj. 7. 16:50
 29/50 A kérdező kommentje:
nem tudom, pénteken teszteltem, szerinted teszteljek holnap reggel vagy várjak még?
2016. máj. 7. 19:56
 30/50 anonim ***** válasza:
Azt mondják, kétnaponta érdemes tesztelni. Szóval lehet, hogy meg kellene újra próbálnod. :) Lehet, hogy én is csinálok majd egyet, ha addig nem jön meg.
2016. máj. 7. 20:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!