Van olyan, aki mostanában nem várja? Milyen tüneteitek vannak? Esetleg van, aki már tesztelt? Eredmény?
Én majd 22-ére nem várnám. De ez már a 3. hónap :o( Minden hónapban bizakodtam, hogy talán és tüneteim is voltak tág palettán. Most egyelőre a beágyazódásra várok. Úgy számolom ha összejöhetett, akkor ma vagyunk 32 sejtesek. Attól félek minél inkább rágörcsölök annál inkább meg fog megjönni.
Ez csúnya dolog, de sokszor hallja az ember, ha elmegy valaki akkor egy új élet születik. Nagypapám most haldoklik. Ha a szüleim még időben odaérnek lehet tudok vele telefonon beszélni. Ő nagyon várta már a dédunokát. Nem tudom mit mondjak neki a telefonba... Lehet "nyugodtabban" halna meg ha azt mondanám neki: Papa lesz dédunokád....Na mindegy hagyjuk is ez nem ide tartozik már.
Szerintem ne görcsöljünk és akkor a kis mackók jönni fognak! ;o)
Elso vagyok: Nagyon sajnallom 09-28-as, nem lehet egyszeru a helyzet nallatok. Masodik valaszolo, ha a barnazas nem megy at pirosba akkor van eselyed a babara. Nekem sajna volt egy vetelesem (8 hetesen) es mikor azt a babat vartam akkor barnaztam harom napig mensi korul de nem volt sok, nem kellett betet, eleg volt a tisztasagi, csak par csepp volt. De persze ez lehet a mesni jele is de amig barna ne add fel.
Sajnos a folyasom is eleg vizes, erre is azt szoktak itt mondani, hogy inkabb mensi mint baba. :( Majd irjatok meg mi lett az eredmeny ha teszteltek. Drukk mindenkinek!
Szia!
Én mára nem várom.Egyenlőre semmi." 2nap óta nincs megjön érzésem,viszont azóta reggel elkezd a torkomba kúszni a gyomorsavam,és rossz a gyomrom.Tegnap - volt a tesztem.2 nap múlva tesztelek megint.
Szia! Egy biztos, engem múlt héten az UH után úgy engedett el az orvos, hogy a lelkemre kötötte, hogy ha nem jön meg a héten hétfőn azonnal menjek, nem szabad várni, mert nehezen jött össze és sajna fenáll a vetélés kockázata, támogatni kell, hogy meg is maradjon. Úgyhogy ha nem jön meg hétfőn irány a doki.
Második válaszoló
Úgy látom itt értetek a hőhöz...
Bocsi, hogy itt kérdezek, de a feltett kérdésemre, csak 1 válasz érkezett.
Nekem szombat, vasárnap volt peteérésem. Együtt is voltunk. A hőm 37,5... ez jelenthet valamit vagy semmit. Nem értek hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!