Van olyan, aki mostanában nem várja? Milyen tüneteitek vannak? Esetleg van, aki már tesztelt? Eredmény?
Na sziasztok, nekem már 3 különböző tök erős pozitív tesztem van :o)
Azon túl, hogy folyamat éhes vagyok az ég világon semmi bajom :o)
02-16 10:29-es valaszado vagyok. Meg mindig nem jott meg de a ma reggeli tesztem is negativ. Mar 10 napja, hogy kesik. Szerintem doki lesz belolle talan attol okosabb leszek mert igy mar lassan csak a tesztekre keresek. Gratulallok a pozitiv tesztelonek!!!! :) Jajjj de jo neked!!!! :) Boldog babavarast!!
Pozitiv tesztet mindenkinek!!!!!
Köszönöm! Én vagyok a pozitív tesztelő! Ma délután 15:30 megyek Uhra :o) Kérdeztem a doki nénit, hogy nem túl korai e, de azt mondta, hogy látni szeretné,hogy minden rendben van e, jó helyen fészkelődte e be magát a kislurkó :o)
De már elkezdett rosszalkodni;o) A tegnap reggeli rosszullét egész naposra húzódott... De nem baj, csak legyen vele minden rendben :o)
Pozitívat mindenkinek!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!