Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nemvárja a menstruációját...

Ki nemvárja a menstruációját szombaton vagy vasárnapra?

Figyelt kérdés
Ti mikor teszteltek? És van valakinek tünete amiből sejti hogy terhes és mi az?
2016. ápr. 27. 09:31
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Boldog baba várást kedves utolsó válaszoló.

Én ma reggel a kávé miatt ki dobtam a tacsott, égnek a mell bimbóim és e miatt nem bírtam hétvégéig várni, csináltam egy tesztet és negatív. Pedig annyira azt hittem pozitív lesz aztán koppantam,. Már nem tudom van e értelme tesztelni még mert migyar vasárnap van. És ti hogy vagytok?

2016. ápr. 28. 17:25
 12/24 anonim ***** válasza:
Megint szemezek a lejárt teszttel :( ki kellett volna tegnap dobom
2016. ápr. 28. 17:49
 13/24 anonim ***** válasza:
Sziasztok! En ma teszteltem 2x is! Mind a ketszor pozitivat!!! :) drukk mindenkinek! :)
2016. ápr. 28. 19:32
 14/24 anonim ***** válasza:
Ja az vagyok,aki hetfore nem varja es szombaton tervezett tesztelni
2016. ápr. 28. 19:45
 15/24 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Első vagyok, nekem is + lett a tesztem! Még halvány, de pozitiv!!!
2016. ápr. 28. 19:47
 16/24 anonim ***** válasza:

Gratulalok utolso!

Nekem ahhoz kepest,h hetfore nem vartam eleg eros pozi lett :)

2016. ápr. 28. 19:49
 17/24 A kérdező kommentje:

Gratulálok lányok boldog egészséges baba várást kívánok nektek!

Bár csak nekem is pozitív lenne nagyon szeretném már ha jönne a baba 😢

Lehet hogy csak szórakozik a hormonom velem, azért gondolom ezt mert nektek pozitív lett és ti is vasárnap és szombat vagy hétfőre nem vártàtok és még is már van pozitív tesztetek.

Örülök hogy az én kérdésemben lettek pozitív tesztek.

2016. ápr. 28. 19:54
 18/24 anonim ***** válasza:
Sziasztok! En is vasarnapra nem varom. Gondoltam reggel en is tesztelek egyet hatha sikerult ez a honap! Gratulalok mindenkinek es megy a drukk akinek meg nincs pozi tesztje!
2016. ápr. 28. 21:33
 19/24 Kitty12345 ***** válasza:
Tegnapra nem vártam. Mensi még semmi reggel teszteltem full negatívat. Nem kicsit elkeseredtem, de míg nem jön meg addig azért reménykedek. Pozitívosoknak nagy gratula!☺ Remélem nálunk is az lesz. Várjuk a tesót nagyon.
2016. ápr. 29. 10:02
 20/24 A kérdező kommentje:
Nekem már reggel óta még jön érzésem van, szerintem meg fog jöni sajnos, és már nem is tesztelek a héten ha csak nem jön meg mégsem akkor hétfőn.
2016. ápr. 29. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!