Van valaki a 7 dpon? En vasarnapra nem varom
Figyelt kérdés
7 dpo2015. máj. 4. 13:00
1/80 whitelady1 válasza:
Én 13.-ra nem várom! :) a 6. spontán vagyok. Hőgörbéd van?
2/80 whitelady1 válasza:
Dpo akart lenni csak a telefon bekavart :D
4/80 whitelady1 válasza:
Te vezetsz hőgörbét? Én igen és kiváncsi lennék máséra is :)
5/80 anonim válasza:
3-as vagyok!
Sajna nem vezetek. Nekem minden hónapban az orvos figyeli mikor van peteérésem.Mensim meg nem fog megjönni 11-én mert progreszteron hiányra utrot és duphastont szedek amiktől addig nem jön meg amíg abba nem hagyom. 12-én tesztelek ,hogy abba kell e hagynom vagy sem.
7/80 anonim válasza:
Köszi szépen! Én is drukkolok mindenkinek főleg akinek már több mint 1 éve vagy annál régebb óta várja az első babáját.
3-as voltam
8/80 A kérdező kommentje:
Nem vezetek gorbet mert elozo honapba tutira vettem gorbe alapjan hogy baba van es nem volt....
Remelem sikerult ez a honap :)
Nekunk o a masodik gyerkoc lenne :)
Mar van egy 3 evesunk :)
2015. máj. 4. 13:47
9/80 anonim válasza:
Én màjus17, 18-ra nem vàrom, ami még elég messze van, de nagyon remélem, hogy sikerült.. :) sok sikert mindenkinek! :)
10/80 whitelady1 válasza:
Nekem még nincs baba, de már nagyon szeretnénk a párommal... Remélem ez a mi hónapunk volt! Drukkolok a többieknek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!