Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki a 7 dpon? En...

Van valaki a 7 dpon? En vasarnapra nem varom

Figyelt kérdés
7 dpo
2015. máj. 4. 13:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 anonim ***** válasza:

Lányok képzeljétek nincs rajtam a farkas étvágy ami mensi előtt pár nappal szokott lenni. Éjjel nappal szó szerint zabálok olyankor (bár nem látni meg rajtam).

Voltam üzemorvosnál aki jól leugatta a fejemet a súlyom miatt.

Na mondom akkor mondja már el,hogy hogy tudok hízni. Na figyeljetek egyek egészségesen és nassoljak sokat. :D

Kijöttem a rendelőből vettem két sajtburgert és mellé egy 100%-os narancslevet. :D

Tudtátok hogy 28 évesen és 153cm-vel 60kg-nak kéne lenni? :D

Nincs bajom azokkal akik nem vékonyak,de könyörgöm hagy én döntsem már el,hogy hogy érzem magam. Nem hányatom magam,nem vagyok anorexiás és többet bírok mint más nagydarab ember.

Nagyon felidegesített.

Lujzi tünet?

2015. máj. 7. 17:57
 42/80 anonim ***** válasza:
jah Zsu voltam ám :)
2015. máj. 7. 18:03
 43/80 A kérdező kommentje:

Nyugi ezt en is megkapom hogy gyerek utan is milyen vekony maradtam.

En ennek orulok nagyon pedig a sok sok setan kivul semmit se teszek erte ;)

Remelem a masodik terheseg utan is ugy ossze tudom magam kapni :)

166 cm es 51 kg :)

2015. máj. 7. 20:43
 44/80 anonim ***** válasza:
A mellfeszülés és derékfájás olyan szinten fokozódik, hogy egész nap csak feküdnék. A hasam sem valami jó. Úgy feszül...Észrevettem, hogy a cicim kb egy számmal nagyobb lett, nem férek bele a kedvenc melltartomba. És ezt drága párom is megerősítette :) Lujzi
2015. máj. 8. 00:08
 45/80 anonim ***** válasza:

Na akkor tényleg nem vagyok vékony! :)

Tegnap kérdeztem én is a páromtól,hogy szerinte nőtt e a cicim.Egyértelmű nemet kaptam.Pedig ezt várom a legjobban. :) Mindig mondom neki,hogy jajj legalább pár hónapig legyen nagyobb úúgy élvezném. :D

Zsu

2015. máj. 8. 06:06
 46/80 A kérdező kommentje:

Sziasztok!!!

Nem birtam magammal es reggel csinaltam egy tesztet!!!

Extra halvany de ott a pozitiv :))))))

El se hiszem :)

2015. máj. 8. 08:38
 47/80 anonim ***** válasza:

Nagyon halk gratula kérdező.Remélem erős pozid lesz. 1db tesztem van itthon és baromi nehéz megállni,hogy ne csináljam meg.De nem akarok venni uh. kénytelen vagyok keddig várni! :)

Zsu

2015. máj. 8. 08:56
 48/80 anonim ***** válasza:

Én is gratulálok kedves kérdezó! Vigyázz magatokra nagyon :)

Amúgy én is teszteltem tegnap is, és ma is, és nem is annyira halvány a 2. csík. Remélem minden rendben lesz a továbbiakban, és már csak az lesz kérdés, hogy 1 vagy 2 baba van :)

A lombikos voltam, amúgy Ildi :D

2015. máj. 8. 09:08
 49/80 anonim ***** válasza:

Na annyira tesztelgettek,hogy mégsem bírtam ki és csaltam. :) Csináltam én is most egyet és rendeltem,hogy hétfőre megjöjjön.

Na extra halvány pozi nekem is :) .

Zsu

2015. máj. 8. 10:07
 50/80 whitelady1 ***** válasza:
Gratulálok csajok!!! Ki hanyadik dpo-n tesztelt???
2015. máj. 8. 11:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!