Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki a 7 dpon? En...

Van valaki a 7 dpon? En vasarnapra nem varom

Figyelt kérdés
7 dpo
2015. máj. 4. 13:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim ***** válasza:
Lujzi voltam :)
2015. máj. 4. 18:48
 22/80 anonim ***** válasza:

Kérdező az jó.Reméljük a legjobbakat.

Lujzi: Mekkora a TSH-d? Nekem 3,8 és nem mondta a dokim,hogy menjek endoshoz.Bár nekem mint már írtam februárban összejött a baba.

27-én lett volna az átjárhatóságim de a röntgen gép úgy megijedt,hogy be is döglött. Na akkor eltört a mécses,hogy még ezt sem tudják megcsinálni és mekkora szerencse csomag vagyok. Azóta csak röhögök rajta.

12-én megvan a trombózis szűrés eredményem is. Az ottani dokibácsi azt mondta,hogy van esély arra,hogy a hasfalamba pattannak meg az erek és ezért vetélek el.

Cici viszketés és félóránként pisilni járás jót jelent szerintetek? Felfázva tuti nem vagyok.

Zsu voltam

2015. máj. 4. 19:07
 23/80 anonim ***** válasza:
A tsh-m 1,961. Elvileg rendben van. A másod véleményes doki, azt mondta, hogy egy év után majd foglalkozik velem... :( tudom, hogy még ráérek, de úgy megijedtem az ultrahangos vizsgálat után... Most úgy érzem, hogy valami alakulóban van, nagyon feszül a cicim. És persze én is drukkolok Mindenkinek!:)
2015. máj. 4. 21:15
 24/80 anonim ***** válasza:

Lujzi ez sajnos tény és való,hogy általánosságban az orvosok csak 1 év után foglalkoznak ezek kivizsgálásával.

Én aug.-ban voltam tavaly sztk-ban az 1.számú orvos jelöltnél nem hazudtam mondtam,hogy még nincs 1 éve a próbálkozásnak majd csak novemberben lesz ő meg azt mondta, hogy akkor már több mint 1 éve próbálkoznak. :)

A 2-es számú és akinél maradtam is januárban már azt mondta,hogy több mint 1,5éve próbálkozunk és már mondogatta is a vizsgálatok sorrendjét.

Az a gond,hogy még szerintem magán orvos sem foglalkozna a dologgal. :(

Remélem most összejött neked és nem kell idegeskedned ezen.

Zsu voltam

Bocsi ha okoskodok, de heti szinten járok a dokihoz és okosít. :)

2015. máj. 5. 08:54
 25/80 anonim ***** válasza:
Mindig lehet hallani valami újat. Én meg azt hallottam, hogy a tsh 2 alatt jó a babatervezéshez. Ki mikor tesztel? Tudom, hogy várni kell vele, amíg késik, de egyrészt türelmetlen vagyok, másik meg, hogy a munkám miatt jobb, ha minél hamarabb megtudom. Lujzi
2015. máj. 5. 21:16
 26/80 anonim ***** válasza:

Kedden tesztelek.Nagyon be vagyok zsongva. Valamiért úgy érzem,hogy összejött a bébii :)

Kérdező és Lujzi ti mikor teszteltek?

Zsu voltam.

2015. máj. 6. 09:55
 27/80 whitelady1 ***** válasza:
Én is kedden! Első voltam
2015. máj. 6. 10:11
 28/80 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nem szabad, és meg kéne várnom a keddet... De tuti nem fogom kibírni... Betáraztam egy pár db akciós xepilből. Szerintem hétvégén ellövök egyet. Lujzi
2015. máj. 6. 14:48
 29/80 A kérdező kommentje:
En szombat vagy vasarnap ha addig semmi sem lesz :)
2015. máj. 6. 15:26
 30/80 A kérdező kommentje:
Valakinel valami tunet??
2015. máj. 6. 15:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!