Van valaki a 7 dpon? En vasarnapra nem varom
Kérdező az jó.Reméljük a legjobbakat.
Lujzi: Mekkora a TSH-d? Nekem 3,8 és nem mondta a dokim,hogy menjek endoshoz.Bár nekem mint már írtam februárban összejött a baba.
27-én lett volna az átjárhatóságim de a röntgen gép úgy megijedt,hogy be is döglött. Na akkor eltört a mécses,hogy még ezt sem tudják megcsinálni és mekkora szerencse csomag vagyok. Azóta csak röhögök rajta.
12-én megvan a trombózis szűrés eredményem is. Az ottani dokibácsi azt mondta,hogy van esély arra,hogy a hasfalamba pattannak meg az erek és ezért vetélek el.
Cici viszketés és félóránként pisilni járás jót jelent szerintetek? Felfázva tuti nem vagyok.
Zsu voltam
Lujzi ez sajnos tény és való,hogy általánosságban az orvosok csak 1 év után foglalkoznak ezek kivizsgálásával.
Én aug.-ban voltam tavaly sztk-ban az 1.számú orvos jelöltnél nem hazudtam mondtam,hogy még nincs 1 éve a próbálkozásnak majd csak novemberben lesz ő meg azt mondta, hogy akkor már több mint 1 éve próbálkoznak. :)
A 2-es számú és akinél maradtam is januárban már azt mondta,hogy több mint 1,5éve próbálkozunk és már mondogatta is a vizsgálatok sorrendjét.
Az a gond,hogy még szerintem magán orvos sem foglalkozna a dologgal. :(
Remélem most összejött neked és nem kell idegeskedned ezen.
Zsu voltam
Bocsi ha okoskodok, de heti szinten járok a dokihoz és okosít. :)
Kedden tesztelek.Nagyon be vagyok zsongva. Valamiért úgy érzem,hogy összejött a bébii :)
Kérdező és Lujzi ti mikor teszteltek?
Zsu voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!